hadi ya valla eğer sen hamileysen benimde belki bi umudum olursun yani.ama benim akıntıdan falanda belli artık tatlım.biliyorsun beyaz olması gerekiyo hamile olabilmem için ama değil malesef.neyse ne kadar konuşsam boş akmı karamı anlyıcam günüm gelince.zaten gecikmezde öyle.bak bak eşin seni güya ümitlendirmemeye çalışıyoki sonra üzülmeyesin diye benimki bak olmayacaksın diyip duruyo bende olucam diye diye onu sinir ediyom heralde.aman keşke dediği çıksa ama bakalım nasip.
offf keşke canım ya ikimiz de beraber hamiş olsak...ama şuanda sen daha yakınsın,malum 5 gün geçmiş bi de...inş canım ya...ben bu ay elimde olmadan ümitlendim,mrs m gibi,canım arkadaşım gibi hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...
ay sus öyle deme canım allah korusun aynı şeyi yaşamanı kesinlikle istemem! inşallah hayırlı bekleyiş olur bu bekleyiş. ama yine de açık kapı bırakmakta fayda var derim. allah inşallah sana meleğini getirmiştir canım 🙂
offf keşke canım ya ikimiz de beraber hamiş olsak...ama şuanda sen daha yakınsın,malum 5 gün geçmiş bi de...inş canım ya...ben bu ay elimde olmadan ümitlendim,mrs m gibi,canım arkadaşım gibi hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum...
olsun tatlım iyiye de kötüyede hazırla kendini hem dünyanın sonu değil ya olacak bigün Allah izin verirse sen ne kadar üzülürsen üzül Rabbim vermedikçe olmaz o yüzden iyi düşün iyi şeyler olsun başka işlerle ilgilenmeye çalış biliyorum çok zor ama düşündükçe kendimizi dahada hazırlayıp sonra daha çok üzülüyoruz ben hala bile yarın regl olabilirim diyorum ve olsamda üzülmek yok Allahtan her zaman hayırlısı
iim vahidem çok şükür canımm sende de bişiler var ama hadi hayırlısıı yap testi yarın cnmm yaa artık ekleyelim seinde hamişler listesine inşş🙂 daha meraklandırma bizi