SANADA TÜNAYDIN.İŞYERİNDE OTURURUM ÖLE BOŞ BOŞ.NE GÜZEL hastaneye gitcektim bugün.izin vermedi patronum sağolsun.kullandığımız program değişiyormuş.yenisi için eğitim verceklermiş.daha bu saatte geldiler öğretcek elemanlar🙁
sinir oluyorum ya sadece kendilerini düşünüyorlar.akşama kadar da program kurmakta uğraşırlar dellenirim iyice.sinirlendim ya düşütü çenem sen nasılsın varmı gelen giden
tsk canim ben spiraili martin 27 sinde aldirmistim ve ogunden beri yumurtlama gunumde hergun iliski olmustu ama bu ay bir gun bos bir gun dolu oluyor insallah bu ay tutar
tabi ki olur sen merak etme eli kulağındadır ama birazcık rahat olmakta fayda var bununla yatıp bununla kalkınca kendimizi ve etrafımızdakileri kasıyoruz bebişler de gecikiyo🙂 her ay hamileymiş gibi geliyo insana çok istediği için hepimize sabır ve iç ferahlığı diliyorum
bi de sigara çok fena bişi tatlım ya onu mutlaka bi hal yoluna koymak lazım sigara içen annelerin bebekleri ileriki hayatlarında bir sürü problem yaşayabiliyolar üstelik sadece hamilelik döneminde değil aynı evde bile yaşama çok kötü camda balkonda bile içseniz dokunur
herkes sigarayı bırakmakta çok zorlanıyor sigara içmediğimiz zaman çok kötü oluyoruz diyorlar halbuki sigara içmediğiniz için değil tam aksine sigara içtiğiniz için kötü oluyosunuz bıraksanız hiç bu zorluklar da kalmayacak o kadar çok sigara içip yine de bırakabilen bir sürü insan var eminim isteyen herkes de bırakabilir
SANADA TÜNAYDIN.İŞYERİNDE OTURURUM ÖLE BOŞ BOŞ.NE GÜZEL hastaneye gitcektim bugün.izin vermedi patronum sağolsun.kullandığımız program değişiyormuş.yenisi için eğitim verceklermiş.daha bu saatte geldiler öğretcek elemanlar🙁
sinir oluyorum ya sadece kendilerini düşünüyorlar.akşama kadar da program kurmakta uğraşırlar dellenirim iyice.sinirlendim ya düşütü çenem sen nasılsın varmı gelen giden
ahhh canım benim ya kıyamam.gıcık patron işte.ben onu döverim sen üzülme.sorma bacım bu dünyada herkes kendi derdinde.ne yapıcaksın o zaman yarınmı gideceksin?(bu arada patron için söylediklerimi sakın ona söyleme tamammı)
ahhh canım benim ya kıyamam.gıcık patron işte.ben onu döverim sen üzülme.sorma bacım bu dünyada herkes kendi derdinde.ne yapıcaksın o zaman yarınmı gideceksin?(bu arada patron için söylediklerimi sakın ona söyleme tamammı)
NERDE yarın cuma öğlene kadar izin alırsam hayırlısıyla.4 gün eğitim varmış hiç bir yere gidemezmişim.bir tavsiyelerde bulunuyor bol süt iç kendini yorma ağır kaldırma.
vicdanını rahatlatıyo galiba
(söylemem canım söylermiyim🙂)
merhaba kızlar allaha şükür doğruymuş bebiş olduğu ama daha küçük oldu için bebiş görünmedi kesesi göründü 2 hafta sonra hem bebişi hemde kalp atışını bakıcaz şimdi eltime kahvaltıya gidiyorum gelince görüşürüz hepinize dualarınız için tşk ederim allahım herkese nasip etsin bu mutluluğu sizi çok seviyorum
ne mutlu sana canım ya bizde o günleri görebilecekmiyiz?kim bilir nasıl bi duygudur.CANIM TEBRİK EDERİM SENİ MEVLAM SAĞIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EYLESİN.aminn.
NERDE yarın cuma öğlene kadar izin alırsam hayırlısıyla.4 gün eğitim varmış hiç bir yere gidemezmişim.bir tavsiyelerde bulunuyor bol süt iç kendini yorma ağır kaldırma.
vicdanını rahatlatıyo galiba
(söylemem canım söylermiyim🙂)
tüühh ya ne yapalım vardır bundada bi hayır diyicez.neyse bak hamile olsanda bırakmıyo seni.iyi ne güzel hemde düşünüyo.yanı bencil ama düşünceli ne tezad bi karakter oldu böyle.neyse idare et artık.
tüühh ya ne yapalım vardır bundada bi hayır diyicez.neyse bak hamile olsanda bırakmıyo seni.iyi ne güzel hemde düşünüyo.yanı bencil ama düşünceli ne tezad bi karakter oldu böyle.neyse idare et artık.
yok canım benim en erken yarın akşam en geç de çarşamba akşamı teşrif ederler kendileri.kırmızı halı sermiyorum ama kendisini bekldiğimi zannederek geliyo.neyse tatlım hayırlısı.ben çıkayım azıcık evi hizaya sokayım.işlerimi halledeyim gelirim inşallah.görüşmek üzere canım.
herkes sigarayı bırakmakta çok zorlanıyor sigara içmediğimiz zaman çok kötü oluyoruz diyorlar halbuki sigara içmediğiniz için değil tam aksine sigara içtiğiniz için kötü oluyosunuz bıraksanız hiç bu zorluklar da kalmayacak o kadar çok sigara içip yine de bırakabilen bir sürü insan var eminim isteyen herkes de bırakabilir
HAZALCIM sigaramı kullanıyorsun.hemen bırakmalısın bence.sigaraya karşı öyle büyük bir kinim varki anlatamam.hem kendin için hem doğmasını umutla beklediğin yavrun için.kimse içmesin de sigara özellikle bayanların sakınması lazım.her bayan bir anne adayı çünkü.senin canından kanından beslenicek bebişler.bence bu da çocuklarımızın bizim üzerimizdeki hakkıdır.ben yanımda bile içirtmem.şimdide öncesindede işyerinde çok kavgalar ettim bu yüzden.o kadar çok içiyorlardı ki ofiste nefes alamıyorduk artık.sıfr bu yüzden bile kaç aay çocuk düşünmedim hiç.şu yasak çıkmasa hiç düşünmeden bebek düşünmeye başladığım an bırakırdım işi.