Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol canım inşallah sıkıntısız geçerde yolumuza bakarız..

canım tahlillerin güzel çıkmış çok sevindim inş.rahim filmin çok güzel çıkar merak etme korkulacak bişey aslında sen rahat olduktan sonra fazla acı hissetmiyosun ama sıkma kendini kasma yani rahat bırak inş.sende o filden sonra hemencecik hamile kalırsın.bende geçen sene çekilmiştim canım.

canımcım çok teşekkür ederim inşallah oda olucak bigünnn hayırlısıyla allah razı olsun

canım bildiğim kadarıylaki daha yeni okudum kadın ilmihali en son adetin nasıl olduysa öylece kararlaşıyo.sende bi bak istersen.adet bi kereyle kararlaşır bir kere ile değişir yazıyor açıklamalarıda var.o zaman bu ayda geçen ay olduğu gibi 3 gün gecikebilir.ayyy benimde saat gibidir daha bu zamana kadar bir güncük bile geçipte sevinemedim gerçi öyle olacaksam geçmesini istememde yinede pat diye gününde gelincede sinir oluyom.

öylemi cnm ya bende 3 ay üst üste değişirse özüre girer diye biliyorum okurum cnm öleyse 3 gün geçecek belli olmuyo hiç ondan önceki ayda 2 gün önce gelmişti inşallah seninde geçeceğin günler yakındır sakın ümidini yitrme sanki bizim geçiyoda noluyoki sonuç fosss inşallah cnm çok beklemeyiz

inşallah bi tanem beklemeyiz ya.ELACIM ve canım arkadaşlarım ben çıkıyorum akşam yine gelirim çene çalacak birilerini bulursam burda olurum.yok formda inler cinler mesajlaşıyolarsa o zaman yarın görüşürük.hadi arkadaşlar iyi çalışmalar iyi yumurtlamalar vede iyi döllenmeler.

inşallah fatoşcum nette öyle şeyler okudumki ayılanlar bayılanlar eyvah dedim yani..doktora anestezi önerdim ama anestezilik bişey yok ben önceesinde ağrı kesici vurcam o çekenler becerememiştir dedi🙂ecemde filmden sonra hamile kaldıya ay çok heyecanlandım şimcik..bu arada seninde tedavin güzel sonuçlanacak inşallah moralini yüksek tut