sergul Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #21.512 Zeynep hayırlı olsun bebişin sağ salim kucağına alırsın umarım.
SEMRA6141 Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #21.513 iyi akşamlar kızlar nasılsınız.ya benim koca evde yok gene.uyudum uyandım hala yok.iyi alıştı yaaaaa.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız.ya benim koca evde yok gene.uyudum uyandım hala yok.iyi alıştı yaaaaa.
sergul Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #21.514 eboş cnm seninde anneliğin hayırlı olsun iyi şeylere vesile olur umarım ALLAH tamamına erdirsin inşallah.
eboş cnm seninde anneliğin hayırlı olsun iyi şeylere vesile olur umarım ALLAH tamamına erdirsin inşallah.
Yaz Esintisi Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #21.515 birmurcum çok sevindim inş hamişsindir cnm...bizi haberdar et.
Yaz Esintisi Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #21.516 sultancım nasılsın gelen giden yok di mi🙂semracım sen de hamişsin ya niye gönderion kocayı otursun senle
sultancım nasılsın gelen giden yok di mi🙂semracım sen de hamişsin ya niye gönderion kocayı otursun senle
sergul Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #21.517 Semra nerde senin koca bebek olmadan yoruldu şimdi kendinimi dinlendiriyo seninki:angel:
SEMRA6141 Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #21.519 ya sormayın ya kaçtır yüzünü gördüğüm yok.bir arkadaşı dükkan açıyormuş bizimkide yardımda🙂sanırsın kendine açıyor dükkanı.
ya sormayın ya kaçtır yüzünü gördüğüm yok.bir arkadaşı dükkan açıyormuş bizimkide yardımda🙂sanırsın kendine açıyor dükkanı.
sergul Yeni Üye Üye 28 Eylül 2009 #21.520 Gerçekten Semra bu şimdiden böyle giderse bebek olunca eve uğramaz falan şaka tabiki sende uyuyunca belki canı sıkılıyor hava almaya gidiyordur aslında uzunsa dinlense ya seninle.Nasılsın bulantıların ne alemde.
Gerçekten Semra bu şimdiden böyle giderse bebek olunca eve uğramaz falan şaka tabiki sende uyuyunca belki canı sıkılıyor hava almaya gidiyordur aslında uzunsa dinlense ya seninle.Nasılsın bulantıların ne alemde.