canım ya inş güzel haberler alırız senden.sen kendini daha iyi bilirsin.benim çok ağrım olurdu adet zamanın hamile kaldığım ay çok az kasıklarımda batmalar oldu.inş seninde farklıysa gelir meleğin inş.
canim benim kasik agrimda batmamda su 4-5 gun oncesine kadar vardi ama sonra kesildi cok arada bi batma oluyo okadar ama dun aksam biraz agridi o kadar ..hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim .sen nasilsin
Ben çıkıyorum arkadaşlar ufaklık ödevini yapmamakta direniyor ilgilenmem lazım hepinize iyi geceler netim bu ara kapanabilir borç birikti biraz kapanmazsa güzel sohbetlerimize kapanana kadar devam ederiz gönlünüzce olsun herşey.
Gerçekten bulantı çok zor ilacını kullanmamaya çalış dayanabildiğin kadar yarısını atlattın 14-15 haftalık azalıp geçiyor diyorlar bakalım ALLAH yardımcın olsun seninki sanada üzülüyordur insanlarada kıyamıyor bebek olunca zaten sanırım evden ayrılamaz pek.
canım ya benim düşük tehlikem varda onun için ilaç.bugün hiç almadım ama almam lazım.bunlar olucak elbette.ilk gittiğim doktor çok korkutmuştu beni.berdeyse bebeğimi kaybediceme bile inandırmıştı.değiştirdim doktorumuda işte.insanın aklının köşesinde kalıyor genede.benim eşim bir alem o konuda ya.her lavaboya gidişim olay zaten hala alışamadı🙂
canim benim kasik agrimda batmamda su 4-5 gun oncesine kadar vardi ama sonra kesildi cok arada bi batma oluyo okadar ama dun aksam biraz agridi o kadar ..hakkimizda hayirlisi neyse o olsun canim .sen nasilsin
Semracım sen elinden geleni yap onun rızkı varsa bu dünyada o seninle olucaktır üzülme ALLAH korur onu için rahat olsun Rabbimizin ol demesi yeterli sağ salim kucağına alır ve anneli babalı büyütürsünüz inşallah.