Sizden ayrılmak kolay olmuyor tam gidiyordum şu arkadaşıma da bakayım şunada derken gidemedim büyük oğlan bağırıyo anne kardeşimle ilgilenen yok diye hepinizi öpüyorum iyigeceler.
hayırlısı tatlım ya.üzülme sakın bir gün mutlaka gelecekler inşallah.o güne kadar sabır tatlım.aaa bak bu gece rüyamda geçen senin anlattığınn hikayeyi kitaptan okuyordum hayırlara çıksın.demek baya etkilenmişim. BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
evet canımya işlerım vardı pek gıremedım canım benım okudum canım kaynatmısınız baya cosmusun sende hadı hayırlısı ben nasıl olayım ben canım yumurtlama dönemımın son günleri çalışıyoruz işte
canım benim pek işe yarar bi şey yok reglim gelecek gibi arada bir bel ağrısı oluyor kasıklarımda batma var karnımın içi yanıyor bazen sanki ateş topu var değişik bi şey yani bilmem bunlar regl olucağımdanı hamilelikmi ama sanmıyorum tatlım ben bu zamana kadar kalsam kalırdım zaten doktora gidicem canım işte o zaman çok rahatlıyıcam.sende neler var?
canim bennim regl olucagimin isareti olan sag kasik agrim henuz baslamadi.baslarsa kesin regl olurum ben .cunku regl agrimi cok iyi biliyorum.benim kasiklarimda su an hic bisey yok.
bide bisey sorucam ebos hamilelik belirtisi icin karnimda ufak bi top gibi bisey var demisti .bende hic oyle bi sislik falan yok.sende varmi oyle bisey
evet canımya işlerım vardı pek gıremedım canım benım okudum canım kaynatmısınız baya cosmusun sende hadı hayırlısı ben nasıl olayım ben canım yumurtlama dönemımın son günleri çalışıyoruz işte