şöyle canım şişkinlik değilde elini alt karnının üstüne doğru koyup hafif bastırınca eline bi şey geliyor ki belkide o herkeste vardır da eboş o zaman fark etmiştir.ah tatlım inşallah olmazsın ya
🙂 yok cnm daha olmadımm ama sultan geçen ay geciktiya bu ayda o hesaba göre hesaplamam gerkiyo dedi kafam karıştı ben 28 günde bir adet oluyodum geçen aya kada geçen ay 3 gün gecikti bu aydamı gecikir anlamına geliyor acaba herneyse bakalım yarınki ateşede tatlım inşallah düşmezde hayırlı haberler veririm
Hadi anşallah tatlım, bu hayırlı haberide aldımya güzel biruyku çekebilirim artık, yarına yemek falan hazırladım, birazda yorgunum size iyi geceler melekler...
Hadi anşallah tatlım, bu hayırlı haberide aldımya güzel biruyku çekebilirim artık, yarına yemek falan hazırladım, birazda yorgunum size iyi geceler melekler...
cnm ya ateşim düştü sabah benim bugun olurum arkadaşları merakta bırakmayım istedim ama olmadımda hayırlısı inşallah sen nasılsın gecikirmi seninki hiçç
kolay kolay gecikmez am bi iki kere psikolojik olarak etkilenmistimde 2-3 gun gecmisti .benim asil gunum bugun zaten ama ben garanti olsun diye 28-29 diye yazdirdim.ay insallah hepimiz guzel haberler veririz
dusunsene siraya ben sen sultan yaz esintisi hamile oluyormusuz .rekor kirariz vallla .millete tebrik ede ede bi hal olur.umud ediyom iste ne yapiyim
🙂 yok cnm daha olmadımm ama sultan geçen ay geciktiya bu ayda o hesaba göre hesaplamam gerkiyo dedi kafam karıştı ben 28 günde bir adet oluyodum geçen aya kada geçen ay 3 gün gecikti bu aydamı gecikir anlamına geliyor acaba herneyse bakalım yarınki ateşede tatlım inşallah düşmezde hayırlı haberler veririm
kizlar burda saat gece 11.00 ve ben 11.00 itibariyle regl oldum .beni listeden silebilirsiniz.insallah elea,sultan ve yaz esintisi sizden guzel haberler aliriz