Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım sanırım benim aşılamamı yarın yapıcağı için koldan verdi anca diye belkide.vardır elbet drun da bildiği bişey inş.işe yarar önemli olan o

öle tabi cnm dr lar bilir
aşılama nasıl yapılan bir işlem fatoş neden sende gerek duydular

Aşılamayı işimizi garantiye alalım diye gebelik şansı daha çok yükselsin diye yapalım dedi dr.bende tamam dedim biliyo benim çok istediğimi herşeyi en ince ayrıntısına kadar uygulayalım dedi.aşılama yöntemi .ilk eşim sabah 8 de gidip sperm vericek.o spermler uygun ortamda yıkanıcak onların tabirince🙂sonra ben sabah 10:30 gidicem ve sanırım doğumhane ortamına alıcaklar beni vajinam bir makas yardım ile açılacak ve oraya eşimin sperm dolu iğneyi rahime doğru yavaş yavaş vericekler taki yumurtalıklarıma ulaşana kadar en yakın biyere enjekte edicekelr daha sonra benim 45dk 1 saata yakın dinlenmem gerekli daha sonra yatıp yatmamı dr.belirler heralde.ama uzun bir süre yatmamıza gerk yokmuş diye duymuştum.ertesi gün gece tekrar ilişki önerdi ve cuma günüde progestan iç dedi.cumarteside gel bi bakalım dedi herşey yolundamı diye

ah cnm gerçekten baya emek isteyen birşeymiş inşallah karşılığını alırsın cnmmerakla bekliyorum haberlerini

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
burcums............................15 Ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim
Lalezar...............................22 Ekim
hestia..................................22 Ekim
mrs.m................................22-24 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
Desen.................................27 Ekim

HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr)

günaydın arkadaşlar..fatoşcum allah emeklerinin karşılığını versin inşallah..bende 4kere gittim bu ay doktora ki dahada gideceğim ama sıkıntılı sancılı sinir bozucu bir dönem sonunu nihai durumu yani kavuşacağımız bebeğimizi düşündükçe sabrım çoğalıyor yoksa buraya yazıldığı kadar bir çırpıda olmuyor herşey...mesela tahlillerim temiz çıktı yazıyorum ama ben doktora giderken yürek çarpıntısından öleck gibi oluyorum bişe çıkacakmı diye, üstüne adetliyken muayene konuşmalar dışarda beklerken çenesi düşük kadınların sorularına cevap verme vs vs yani meşagatli bir iş..

KIZLAAAARRRR ; Yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalma kürüYarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması, 2x21U+7A U= 21 gün uygulanırA= 7 gün ara verilir şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz. İNCİRLERİDE YİYECEKMİYİZZ? YAPAN VAR MI???

Evt canım aynen öyle valla çok uğraşmalı ama inş.emeklerimizin karşılığını alıcaz allahım yardım etsin bize AMİNNNN.ben çok gittim dr.alıştım artık oramı görmeyen kalmadı nerdeyse ama napıyım inş.iyi gelirde allahım yüzümüze güler.