Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay hergün 15 16 inciri atamam kıyamam valla ye gitsin desencim zararı olacağına inanmıyorum suyunuda iç kendisinide ye bende başlayım bu ay bari..

dimi ya , bende öyle düşündüm valla yerim 🙂başlayalım bakalım , kocayada pekmezi dayadık mı tamam ...hadi hayırlısııı
benimki yemiyor pekmez keçi boynuzu çocuk gibi ya zorla dayıyorum olmuyor midesi bulanıyor🙂bende işin ucunu bıraktım kendim kendime yapabileceklerimi yapıyorum..oh her doktora gidişte şeyimi açıp o aptal çatala oturan ben abidik gübidik kürler pekmezler yiyen yine ben ama bebek isteyen ikimiz..annelerin hakkı daha çocuk doğmadan başlıyormuş meğer..

ay tatlımm sonucu inşallah çok güzel olacak ama benim aklıma bi şey takıldı ben ş,mdi reglimin 3. günü hormon testi vericem ya o zaman beni muayene decekmi regliyken muayne ne zaman ediyolar ayyy ne olur açıklayın bana!!!

evet tatlım benide geçen gün adetimin 3.günü hormon tahlillerimi yaptıktan sonra muayene etti 1aydır 4 gidişimdede yapıyor yumurtalara yumurtalıklara her safhasında bakmış oluyor hazırlıklı git yinede ama her doktor başka çalışıyor tabi..

tamam canım çok teşekkür ederim ama sanırım korktuğum başıma geldi regliyken çok kötü ama ya ne yapalım katlancaz o zaman.neyse hayırlısı canım.bu ay seninde alıcaz bebiş haberlerini ne güzel sonrada senin geçmiş olduğun safhalardan bende geçicem Allah kolaylık versin hepimize tatlım.