ay tatlımm sonucu inşallah çok güzel olacak ama benim aklıma bi şey takıldı ben ş,mdi reglimin 3. günü hormon testi vericem ya o zaman beni muayene decekmi regliyken muayne ne zaman ediyolar ayyy ne olur açıklayın bana!!!
ayyy fatoşum sen beni ferahlattın ya Allahta seni ferahlatsın inşallahhh amaaann içime dert olduydu valla.zaten çatala oturmak bi mesele bi de o halde daha büyük bi mesele.zor işler zor valla barnak kadar bi şey için şu sıkıntılarımıza bak hele.amaaann kıyamam ben ona kızz gelsinde ne yapalım her şeye katlanıcaz..reglin 3.günü kolundan sadece kan alıyolar canım alttan muane olmuyosun korkma sonucun çıkıncada dr.gidiyosun değerlerine bakılıyo bi problem yoksa zaten ona göre bilgilendiriyo seni yada ilaçla tedavi ediyo
kıızzz ne günaydını benim günüm ayalı tam 6 saat oldu valla.ben sabah namazına bi kalktım kalkış o kalkış öğleden sonra bi yerlerde uyuklarım heralde:e015:nasılsın tatlım?
ayyy fatoşum sen beni ferahlattın ya Allahta seni ferahlatsın inşallahhh amaaann içime dert olduydu valla.zaten çatala oturmak bi mesele bi de o halde daha büyük bi mesele.zor işler zor valla barnak kadar bi şey için şu sıkıntılarımıza bak hele.amaaann kıyamam ben ona kızz gelsinde ne yapalım her şeye katlanıcaz..
bende iyiyi güzelim baksana listenin başında bayrak gibi sallanıyorum ama bendn önce biri vardı birmurdan başka 28 29 eylülde kimdi hatırlayamadım bi türlü ?benımde kalkalı çok oldu ama gırmedım işim vardı çok anca oturdum yerıme ıyıyım canım nasıl oalyım dınlenmeye çalışıyorum sen nasılsın
bende iyiyi güzelim baksana listenin başında bayrak gibi sallanıyorum ama bendn önce biri vardı birmurdan başka 28 29 eylülde kimdi hatırlayamadım bi türlü ?
bende iyiyi güzelim baksana listenin başında bayrak gibi sallanıyorum ama bendn önce biri vardı birmurdan başka 28 29 eylülde kimdi hatırlayamadım bi türlü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?