Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sultan.................................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim

selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
burcums............................15 Ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim
Lalezar...............................22 Ekim
hestia..................................22 Ekim
mrs.m................................22-24 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
valla bi avuç kaldık ya inşallah kasıma kimse kalmaz .hayalimde olduğu gibi aynen bu kadro ile hamilerin sayfasına geçerizde orayıda şöyle bi şenlendiririz ve yerimize yeni fatoss lar yeni selzehler yeni nur lar yeni sultan lar yeni desenler kız hepsini yazamıcam işte gelirler.

ayyyy canım yaa ne güxel bi duaa kız buu inşallah amin diyelim inşkabul olur hayırlısıyla kadro süper ekip tamam eee bebişlerde gelcek ben bu kadroyu hep saklarımm valla🙂

canım benım amın ınsallah dualrımız kabul olur

ayyyy canım yaa ne güxel bi duaa kız buu inşallah amin diyelim inşkabul olur hayırlısıyla kadro süper ekip tamam eee bebişlerde gelcek ben bu kadroyu hep saklarımm valla🙂
tabi sonra çocuk falan doğunca gelemicez ne zamanki 2. çocuğa heveslenicez aaa bi melekler mekanı vardı falan bi geliyomuşuz bu sefer yine böyle toplanıyoruz aynı kadro eski sayfalar tabi arşive kaldırılımş bizde arşivlik olmuşuz az buçuk tabi.:laugh:burası benim için gerçekten hayatımda bi anı olarak kalıcak ve arkadaşlarımda tabi.

evt cnmm aynen öyle valla bendede hep bi anı olarak kalıcak burdaki doslukklar arkadaşlıklar paylaşımlarrr.bu arda kızzz ben ikinciyi birinciden sonra Allah nasip ederse çok ara vermeden düşüncemm baksana zatn epey vakit geçiyooo
birlikte büyürlerrr hem🙂anam daha birinci yok ortada neyse yaw olur inşşş🙂

yemekteydim kızlar geldim şimdi sultancım sen ne güzel dualar ediyosun öyle sağol bitanem inş.hamilelerin sayfasında buluruz kendimizi hep beraber ne güzelde olur.kimler gelip gelçse şu sayfalardan yerimizi dolduramaz biz farklıyızzz 🙂))

evet tabi orası öyle farkımız samimiyetmiz gerçekten.afiyet olsun tatlım.