fatoşşş Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.191 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı yok canım daha bişey bekliyorum bakalım kasık ağrımda yok sadece dediğim gibi bel ağrım var oda zaten 10 günden fazla oldu
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı yok canım daha bişey bekliyorum bakalım kasık ağrımda yok sadece dediğim gibi bel ağrım var oda zaten 10 günden fazla oldu
Z zuzuu Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.192 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı günün geçiyor mu??
fatoşşş Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.193 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı yani bugün günü aslında gelmesi lazım belki de akşama gelir bilmiyorum ki? bi kaç gün beklicem olmazsa test alır yaparım ya aslında şimdide yaparım testide hayal kırıklığına uğrucam diye yapmak istemiyorum🙁((
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı yani bugün günü aslında gelmesi lazım belki de akşama gelir bilmiyorum ki? bi kaç gün beklicem olmazsa test alır yaparım ya aslında şimdide yaparım testide hayal kırıklığına uğrucam diye yapmak istemiyorum🙁((
Z zuzuu Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.194 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı inşallah olmassın canım
fatoşşş Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.195 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı inş. canımmm inş.dualarınız kabul olur. allahım duy sesimizi bizlerede anne olmayı nasip et....
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı inş. canımmm inş.dualarınız kabul olur. allahım duy sesimizi bizlerede anne olmayı nasip et....
Z zuzuu Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.196 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı aminnnnnnnn
Z zuzuu Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.197 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı aminnnnnnnnnnn
fatoşşş Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.198 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı zuzucum sen çalışıyomusun?ev hanımımısın?
SEDUŞ Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.199 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı selam kızlar herkese hayırlı cumalar🙂))) adet günü geciken varmı????
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı selam kızlar herkese hayırlı cumalar🙂))) adet günü geciken varmı????
fatoşşş Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #2.200 Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı benimmmm bugün gelmesi lazım ama hiçbir belirti yokkkk ya sen canım?
Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı benimmmm bugün gelmesi lazım ama hiçbir belirti yokkkk ya sen canım?