Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hiç gecikmez benimki en son geçen sene mi neydi bi 3 gecikmişti daha bilmem geciktiğini yine öyle olabilir pazar yaparım olmazsam testi tatlım o zaman belli olur inşallah.yada bakmışın yarın oluvermişim.

hoşgeldin niisam iyiyiz sen nasılsın

iyiyim bende tşkr.bekliyoruz bakalım herkes gibi nezaman gelecek meleğim diye.bişey söyleyeceğim ben sizlere benim bir arkadaşım var aynı lojmanda oturuyoruz oda geçen ay hamileliğe karar verdi ama rahimde yara olduğu için dondurması gerekiyordu korktuğu için dr.gitmedi.ve bu ay sadece 2 kere eşiyle korunmadan birlikte oldu eylülün 5 i ve 7 sinde 30 günde bir adet oluyor ve bu ilişkide bulunduğu günler adetinin 11.ve 13 günleri idi ama buay adet olması gerekiyordu ve olmadı hamiş.söylemek istediğim 1 ayda 2 kere birlikte oldu ve hamiş ve 1 kızı olduğu için 5 yıldırda korunuyordu korunmayı bıraktığı ayda hemen hamile kaldı

inşallah olmazsın ya cnm çokkk sevindim şimdiden içimde umut çiçekleri açtı arada msn nide aç haber lamıyoruz senden sakın habersiz bırakma bizi cnm yarında ben dr a gidiyorum cnm ama biterden girip bakarım nete geç gelebilirim inşallah olmazsın ben kaçıyorum iyiy geceler hayatım

selzehcim hayırlısıyla atlattım rahim filmini şunu anladımki herşeyi netten okumak kişiden kişiye değişen tecrübeleri kendine kopyalayıp yapıştırmak hiç doğru değil..evet zordu ama ben neler okudum netten neler bayılanlar falan..sonucu düşündüm hep bebeğimizi v rahatladım herşey onun için annelerin hakkı ödenmez..

aaaaa çok enteresan ! ne güzel bir olaya tanık olmuşsun. benimde rahim ağzımda yara var doktor hamileliğe engel değil demişti hatta benim de dondurtmam gerekiyor ama yine de bekliyorum. çünkü o yaralar doğumla geçebiliyormuş. maşallah valla şanslıymış. yumurtlama dönemine denk gelmiş ve en verimli an olmuş.

eyşancım çok sevindim şükür halletmişsin.

işte canım bu işin hesabı kitabı osu busu korunması falan bi yere kadar rabbim uygun gördümü öyle yada böyle oluveriyor..

ya bence bu işleri pek düşünmemek gerek arkadaşım öle yaptı yara vardiye olmaz sandı bebiş bide ayda 2 kere olunca hiç ihtimal vermedi ama kısmet biz bence çok kafa yoruyoruz bu işlere

inşallah canım canım benim msn kafayı yemiş yeni yüklediğim program kendini imha etmiş nasıl becerdiyse abuk sabuk bi program yeniden yüklicem inşallah.o zaman rahat rahat görüşürüz tatlım.tamam tatlım inşallah her şey yolunda olur bende çıkıyorum kociş gelmek üzere.hepinizi öpüyorum kızlar yarın öğleden sonra burda olurum.kendinize iyi bakın.hayırlı akşamlar.