öyle dıyorum zaten ama yınede üzülüyorum be canım sımdı doktor yok sadece ben varım herseyle ben ılgılenıyorum sadece ılaç yazmıyorum o kadar yanı gelecek kım olacak o bıle bellı degıl daha
günaydın canım hoşgeldinn hayırlı cumalar sanada biz iyiyiz sen nasılsın?herkese gun aydin kizlar hayirli cumalar nasilsiniz.
iyim canim bugun yarin evdeyim izinliyim allah izin verirse bol bol sohbet ederiz artikgünaydın canım ıyıyız sen nasılsın🙂
kizlar bu yumurtlama gunleri neden degisiyor bilginiz varmi ben atesime gore ilk 4 ay reglimin 13 gunu yumurtladim ama gecen ay 16 gunde yumurtladim ve bu ayda ayni gibi gozukuyor ama vucuduma gore dun veya onceki gun yumurtladim ay ben sasirdim kizlar yardim eden imdadatttttttt
iyim canim bugun yarin evdeyim izinliyim allah izin verirse bol bol sohbet ederiz artik
tsk canim bak ben kendimi anlatiyim sen bi yorum yap benim kafam karisti bu atese gore daha hala yumurtlamadim ama dun deyilde onceki gun vajinam acikti sanki esimde soyledi bide yapiskanlik gibi bisey vardi ve akinti artisim vardi bel agrisi vardi bide akintim 5 gundur vardi ama 2 gun once daha fazla artis oldu bence o gun yumurtladim ama atesimde hala yukselme olmadi sen nasil biliyosun canim yumurtladigini bu bendeki belirtiler yumurtlamis oldugumun belirtisimi sence bi de yumurtlama gunu degisir diyorlarya neden degisiyor biliyormusun.canım benım yumurtlama gününden emın olmak ıstıyorsan eczanelerde ovulasyon yanı yumurtlama testlaeı satılıyor hangı gün yumurtlayacagını 24-48 saat öncesınden gösterıyor onlardan al kullan bakalım bu ayda hamıle kalmazsan tatlım ınsallah gerek kalmaz
ayyyyyyyyyy olmadi canim ya bende cuma cts evdeyim bazar isbasi yani bu haftada oyle oldu pazar gunu musteri cokmus hotelde oyuzden pazar is basi taaaa diyer cumaya kadar benim bu yogunlukta oldurdu beni sizleri hep gece takip ediyorum.oooo ıyı bakalım dınlen ne güzel ınsallah canım yarın ben forumda olamıcam anca pazar günü görüşebılırz bugünden sonra dügün ve sözümüz var bu hafta yogunuz yanı🙂
tsk canim bak ben kendimi anlatiyim sen bi yorum yap benim kafam karisti bu atese gore daha hala yumurtlamadim ama dun deyilde onceki gun vajinam acikti sanki esimde soyledi bide yapiskanlik gibi bisey vardi ve akinti artisim vardi bel agrisi vardi bide akintim 5 gundur vardi ama 2 gun once daha fazla artis oldu bence o gun yumurtladim ama atesimde hala yukselme olmadi sen nasil biliyosun canim yumurtladigini bu bendeki belirtiler yumurtlamis oldugumun belirtisimi sence bi de yumurtlama gunu degisir diyorlarya neden degisiyor biliyormusun.
tsk canim bak ben kendimi anlatiyim sen bi yorum yap benim kafam karisti bu atese gore daha hala yumurtlamadim ama dun deyilde onceki gun vajinam acikti sanki esimde soyledi bide yapiskanlik gibi bisey vardi ve akinti artisim vardi bel agrisi vardi bide akintim 5 gundur vardi ama 2 gun once daha fazla artis oldu bence o gun yumurtladim ama atesimde hala yukselme olmadi sen nasil biliyosun canim yumurtladigini bu bendeki belirtiler yumurtlamis oldugumun belirtisimi sence bi de yumurtlama gunu degisir diyorlarya neden degisiyor biliyormusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?