Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

HAZALCIM okudum okudum da yazdıklarını.konduramıyorum işte.kendini başka şeylere yönlerdir.bir sürü zararı olan bir şey sonuçta.ve bir bebiş için uğraşıyorsun.onuda düşün.ALLAH göstermesin bu meretin çok sonra çıkıyormuş acısı.bebişin senin kanında canından olcak.onun başında kötü bir hastalık gelsin istermisin.ALLAH ESİRGESİN.BENCE bunları aklında tut ve sakın içme.ben patronlarımı bile alıştırdım dışarda olsun ben varsam içmiyorlar.

gunaydin tatlim nasil oldun tedavin bittimi canim basladinmi calismalara.

fatos tatlim atesini olcuyomusun sabahlari bence tam zamani canim ya ama yinede sen bilirsin insallah guzel haberleri alicaz senden bu ay ikimizde ayni gunde reglimiz hemseni hem kendimi sabirsizlikla bekliyorum insallah ayni gunde guzel haberle daha cok mutlu oluruz canim benim.

Kızlar yaa, ben bu gece rüyamda (doğmamış) bebeğimi gördüm.Kucağımdaydı.Üstünde bişey yoktu sadce bezi vardı.Kollarına ayaklarına dokundum.yumuşacıktı.üşümüştü biraz.Ayaklarını elime aldım.çoraplarını giydirdim.Üstüne body sini giydirdim.Öyle güzel bakıyorduki bana.Allahım gerçek gibiydi.Sabah uyandığımda ağladım.Şimdi bile gözlerim doldu.herkese çok takmıyorum diyorum ama galiba çok istiyorum ben bu bebeği.

fatoşcum adaşım hadi hayırlısı inşallah haftaya senin güzel haberinle başlarız.......

inşallah canım ağzından bal damlıyo valla allahım inş.yardım eder bana dualarınız eksik etmeyinnn ne olur

ya 2 gündür ölçüyorum 36.5 çıkıyo geçen aylara baktım tablolarıma bıgünlerde ateşim hep düşükmüş 36.1 falanmış bilmiyorum yani ölçmekte istemiyorum aslında .inş.güzel haberler veririz canım senin nasıl gidiyo ateşin çalışmalar falan?

keşke rüya yorumu yapabilsem canım ama pek fazla bişey bilmem inş.hayırlara çıkar canımm ne güzle bi duygu değilmi rürası bile çok hoş inş.gelir meleğin canımmm

keşke rüya yorumu yapabilsem canım ama pek fazla bişey bilmem inş.hayırlara çıkar canımm ne güzle bi duygu değilmi rürası bile çok hoş inş.gelir meleğin canımmm[/QUOTE]

Evet rüyası bile öyle güzeldiki kelimeler yetmiyo anlatmaya.Allah en kısa zamanda hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah.