canım kullan inş bizede anlatt yaa bende 32 33 34 günde bi oluyorum değişiyoo yanii ama istiyorum bu teslerden almayıı deneyilli olunca anlatırsın kullanımını.hayırlısı olsun inşş bende takvim yöntemine gvenmiyorum bazen kadınlar farklı zamanlarda yumurtlayabiliyo ya erken ya dageçç.Rabbimin taktiri işte O nezamn nasip eylerse o vakit tutucak inşş tabi bizde elimizden geleni yaplımda.tevekkeltü Alallahkızlar günaydınnnn.nasılsınız?hazalcım ve japonica ben de sizin dediklerinize katılıyorum...hesaplayıcılar ne yazık ki çok doğru sonuç vermiyor...özellikle de bizim gibi 24,25,26 günde bir rengli olanlar için.çünkü her ay aynı döngü olmuyor.bi de benim merak ettiğim kızlar benim mesela 24,25 döngü,böyle olunca yumurtlama dönemi adet bitince hemen başlıyor,çünkü zaman kısa,mesela adetim bugüm bitti hesaplayıcılarda bugün başlıyor,bana çok erken geliyor bu,hadi benim 5 gün sürüyor bugün başlayabilirim ama 7 gün süren biri napacak,yumurtlama dönemini mi kaçıracak,çok güvenemiyorum açıkçası,ben de netten yumurtlama testi sipariş edecem bugün,hemen elime ulaşmaz,ama salı çarşamba gibi gelir,deneyecem bakalım benimki ne zaman gerçekleşecek.ben de öyle kötü ki sinyal de yok,akıntı olmuyor.bakalım...
selam canım iim şükür sen ansılsın dinelnebiliyomusun biraz iş tempon yoğundu epeyy ne yaptınn
canım ya yumurtlama döneminde kasıklarda sancı oluyor benim bildiğim.bide bir arkadaş var bizim.adetin hemen sonrası bir şey olmaz diye kaçamak yapmışlar ama tuttu kızın işte.herkese göre değişiyor demekki.hayılısı canım biraz daha sabır gtelcek hepinizin bebişikızlar günaydınnnn.nasılsınız?hazalcım ve japonica ben de sizin dediklerinize katılıyorum...hesaplayıcılar ne yazık ki çok doğru sonuç vermiyor...özellikle de bizim gibi 24,25,26 günde bir rengli olanlar için.çünkü her ay aynı döngü olmuyor.bi de benim merak ettiğim kızlar benim mesela 24,25 döngü,böyle olunca yumurtlama dönemi adet bitince hemen başlıyor,çünkü zaman kısa,mesela adetim bugüm bitti hesaplayıcılarda bugün başlıyor,bana çok erken geliyor bu,hadi benim 5 gün sürüyor bugün başlayabilirim ama 7 gün süren biri napacak,yumurtlama dönemini mi kaçıracak,çok güvenemiyorum açıkçası,ben de netten yumurtlama testi sipariş edecem bugün,hemen elime ulaşmaz,ama salı çarşamba gibi gelir,deneyecem bakalım benimki ne zaman gerçekleşecek.ben de öyle kötü ki sinyal de yok,akıntı olmuyor.bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?