günaydı nur, nasılsın?
sağolun kızlar yaa iim çok şükür ama bi kaç gündür kahverengi lekelenmeler var ve ben korkuyorum inş kötü bişi değildir daha reglime çook var yani yerleşme falan olamaz ama doktora gitmekte çok zor geliyo şimdi.inş geçer ve gerek kalmazz sizler nasılsınız ?günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
olabilir cnm sonuçta faydalı bi pekmez.yemeye devam ett bende arada alıyorum ama nadirr🙂Keçiboynuzu aynı zamanda sperm sayısını artıran özelliğede sahiptir. Aktif sperm sayısı az olan ve az sperm sayısından dolayı çocuğu olmama riski yüksek baba adaylarının kullanmasında büyük fayda vardır. Keçiboynuzu kürünü kullananlar sperm sayılarının nasıl artış gösterdiğini hayretle göreceklerdir.
kızlar ben de yiyorum da acaba yumurtalara hiç faydası yok mu🙂
sağolun kızlar yaa iim çok şükür ama bi kaç gündür kahverengi lekelenmeler var ve ben korkuyorum inş kötü bişi değildir daha reglime çook var yani yerleşme falan olamaz ama doktora gitmekte çok zor geliyo şimdi.inş geçer ve gerek kalmazz sizler nasılsınız ?
evt cnm yaa her ay bi korku oluyo içimde bu neden oluyo şu neden oluyo diee.Rabbim sağlık versinde önce ilk o yani önemliolan.canım normalde yerleşme kanamaları regl tarihiyle aynı zaman gelir diyolarr benim 6 gündür süren lekelenmem var ve kahverengi yani pembe falan değil.artı reglime 15 gün kala başlamış oluyoo yani çok erkenn kötü bişi olmasında tek duam o.sağlıklı bi şekilde bekleyelim bebişlerimizi en öenmlisinurcum inş bi şey yoktur,emin misin yerleşme kanaması olmayacağından.benim de kasıklarım sürekli ağırıyor,o korkutoyor beni,offf kadın hastalıkları da hiç bitmiyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?