canım sağoll yaa çok küçük bi ihtimal die düşünüyorum hatta düşünemiyorumda ama hayırlısı diyelim inş ondandır cnmm zaten değilsede reglimin 3.günü tekrardan gidicem doktora ve bu kez düzenli bi şekilde takip etmesini gereken ne varsa yapılmasını sölicemm uff ya bide özel doktor güyaaa şöylee detaylı bi şekilde ilgilelnen olmadıı sinir oluyorum yaaYerleşme kanamasının zamanı aslında döllenmenin ne zaman olduğuyla alakalı. Eğer adetin 14-15. günü gibi zamanlarda olursa adete 1 hafta kala olması muhtemel çünkü döllenen bebek 1 hafta sonra tüplerden rahme inip yerleşiyormuş. Yerleştiği yerde eğer bir kılcal damara rastlarsa onu tahrip ettiği için ufak çaplı bir kanama olurmuş. Ama döllenme geç olunca adet döneminde oluyor bu yerleşme kanaması. Ay insan yaşaya yaşaya ne kadar detay şeyler bilmeye başlıyor. 😉Bir dönem bayağı bir araştırma yapmıştım bu konularda.
nurcum bunu senin için yazdım
iyilik canımm nasıl olsun yoğunum biraz arasıra gelip bakaıyorum sizlere.listeye adımı yazdırdığım zaman heyecan yapıyorum o yüzdende yazdırmadım hamile kalırsam direk alta yazarım ismimi .senin nasıl gidiyo varmı belirti falan?[/COL
gebelik belirtisi bilmem ama hala akıntım devam ediyor, ama öyle çok değil, sanki ovulasyon zamanında olan akıntı oluyor ya onun gibi ama kaygan değil, su gibi. biraz fazla kendimi dinlemekten mi bilmem ama sanki göğüs uçlarımda da hassasiyet ve kızarıklık var gibi, üf ya ne bilim böyle işte, sen de var mı bir belirti
ayy canım ya aynıları bende var şuan akıntım aynı senin dediğin gibi bide göğüslerimde dokununca acı yapıyo bşde uçları sanki açılmış gibi inş.bunlar gebeliktendir canım ya
sağolun kızlar yaa iim çok şükür ama bi kaç gündür kahverengi lekelenmeler var ve ben korkuyorum inş kötü bişi değildir daha reglime çook var yani yerleşme falan olamaz ama doktora gitmekte çok zor geliyo şimdi.inş geçer ve gerek kalmazz sizler nasılsınız ?
selam kızlar nasılsınız?
ne zamandır giremiordum yoğunluktan,ne yaptınız var mı değişiklik?herkes umarım iyidir..
fatoşcum evt cnmm artık gidicem de reglimi bekliyom3.günü gitcemm aradan çıksın sölicem doktora lekelenmeler olduğunu.inşallah çatlamadığı için değildir cnm yaa.bi ay daha böyle olduğunda doktor bana rahim duvarın çok kalın demişti bebk tutunmaya çalışırken kanamalara sebep olabilir demişti ama gebelik olmadı işte.bilmiyorum cnmm ama ister istemez kafaya takıyorum çatlamışmıdır ne oluyo diee.şimdide kasığımda ağrı başaldıı acaba ebn daha yeni mi yumurtluyorum yaa eşimde yok ufff kaçırmış olcaz yine napalım yaa hayırlısı olsun artık.Rabbim hakkımızda nasıl hayırlıysa öyle nasip etsin inşş cnmm hepimizee
ayy canım ya aynıları bende var şuan akıntım aynı senin dediğin gibi bide göğüslerimde dokununca acı yapıyo bşde uçları sanki açılmış gibi inş.bunlar gebeliktendir canım ya
inşallah ya fatoşum, yarın sabah test yapmayı düşünüyorum,reglime 3 gün kala varsa bişey çıkar demi idrar testinde, ama çok da ümitli değilim, çünkü kasıklarımda falan hiç ağrı yok akıntı dışında bi belirti göremiyorum kendimde
inşallah ya fatoşum, yarın sabah test yapmayı düşünüyorum,reglime 3 gün kala varsa bişey çıkar demi idrar testinde, ama çok da ümitli değilim, çünkü kasıklarımda falan hiç ağrı yok akıntı dışında bi belirti göremiyorum kendimde
ben regl tarihi geçmeden idrar testinde çıkmaz diye biliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?