kızlarrr ben de dün regl oldum...reglim bitince doktora gidicem..rahim ağzında küçük bi sorun var..onu dondurucak..sonra da gebelik şansını artıran bi ilaç vericek..bakalım nolucak bu ay..bayağı heyecanlandım..nooolur dua edin herşey yolunda gitsin diye..önümüzdeki ay beraber bekleriz..🙂
kızlarrr ben de dün regl oldum...reglim bitince doktora gidicem..rahim ağzında küçük bi sorun var..onu dondurucak..sonra da gebelik şansını artıran bi ilaç vericek..bakalım nolucak bu ay..bayağı heyecanlandım..nooolur dua edin herşey yolunda gitsin diye..önümüzdeki ay beraber bekleriz..🙂
kızlarrrr nerdesiniz? yine kimse yokmu?
ya benim hala regl gelmedi🙁karnım çok ağrıyo belim desem öyle kulağımda ağrı oluştu
karnımda şişlik ve gaz şikayetim çoğaldı.ayaklarım uyuşuyo ve kalbime sancı giriyo göğüslerimde bastırınca acıyo başım çatlıcak kol ve bacaklarımda uyuşmalar var sizce ben hamişmiyim yoksa başka bişey mi var?ben anlamadımmm🙁 ama test yapmak için biraz daha beklemek istiyorum en 10 gün bekleyin falan yazıyo o yüzden biraz daha bekliyim diyorum
Canım bu kadar şikayetin varsa bence en kısa zamanda bir kan tahlili yap.. en kesin ve netsonucu o verir... 3 günlük gebe dahi olsan sonucu verir canım.. belki baska bir sıkıntın vardır.. benim tavsiyem en kısa zamanda labrotuarda kan tahlili yaptırmak.... canım çok çok geçmiş olsn inşallah en kısa zamanda sancıların geçer ama bence en kısa zamanda gebeliğinin olup olmadıgından emin olkii ona gore tedbirleri ni al.. canım kendine iyi bak...
sağol canım bende öyle düşünüyorum aslında yani kan tahlilini ama eşim biraz daha bekle hayal kırıklığına uğrama diyo oda haklı çünkü bazen böyle gecikmeler olduğunda 5 günlükken kan tahlili yaptırıyodum yaptırdığım günün akşamı bi bakmışım regl olmuşum yine hüsrana kapılmaktansa zorda olsa biraz beklemek biliyorum bu rahatsızlığımda beni çok yordu ama en azından bi kaç gün daha bekliyim.
Anladım canım hayırlısı olsun.. Devamlı gecikmelerin oluyormu ???
İnşalah güzel haberlerinizi alırızz...
Acil şifalar öpüyorum...
Benim de bu ay çok sancılı bir adet donemi geçiriyorum.. çok fena karnım ağrıyorr 🙁 belim felanda fena oldu...
Öptüm seniii cicim 🙂[/QU
bu sabah hastalanmışımmmmm
biliyodum böyle olucağını yine bu ayda olmadı işte kısmet değilmiş
bazen gününden önce geliyo bazense gününden sonra geliyo belli olmuyo bu 2-3 aydır böyle düzensiz bende tam anlıyamıyorum bu sefer.
yine kavuşamadık meleklerimize bu ayda :thumbdown:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?