en fazla 48 saat miymişş eee ozamn sen bence...................ayyyyyy inşallahhh düşündüğüm gibidir canım ya ne güzelll hadi bakalım hayırlısı olsunn canım ya seni ümitlendirmek istemem ama bence bu iyiye işaret demedi deme🙂
canım inşallah 48 saati geçtimi ayyy had bakalımcanım benim sadece onda çıktı bende çıkmadı diye endişelenme diye anlattım benim hcg de son demlerinde yani🙂 bu arada biraz önce doktorumu aradım bu hcg kanda ne kadar kalır diye en fazla 48 saat dedi.. yani bu durumda gebelik olabilir mi acabaaaaaaa??????
amaaaaaan ölem ben ya..
en fazla 48 saat miymişş eee ozamn sen bence...................ayyyyyy inşallahhh düşündüğüm gibidir canım ya ne güzelll hadi bakalım hayırlısı olsunn canım ya seni ümitlendirmek istemem ama bence bu iyiye işaret demedi deme🙂
canım adetlerinin düzenli olması tabii ki harika ama asla!!! hormon profili elinde olmadan bir gebelik planlamak iyi bir fikir değil.. sen doktorunu zorla hemen yapılsın adetin 3. günü yapılması lazım birkaç hormon var önemli olan ve yüksek ya da düşük olduklarında dışarıdan herhangi bir belirti yapmayan ama gebeliğe engel olan hormonlar.. lütfen ezbere gitmesin bazen o kadar ufak problemler o kadar kısa sürede halledilebiliyor ki neden bu kadar isterken bu kadar üzülesin ki.. üstelik bir-iki ay değil 2 sene beklemişsin.. en hızlı şekilde bu işi hallet canım bu senin en önemli işin olsun.. o doktor hakkında da hiç iyi niyetlere sahip olamadım bu durumda benbenim adetlerim düzenli die dr hormon testi istemedi açıkçası bende şüpeleniyorum bu durumdan adetlerim aksamaz hiç acaba ondanmı istemedi
ya inasan doktoruna güvenmeli dimi ben güvenmiyorum açıkçası ama şimdi bi de burda bilinen bir dr ve çok iyi deniyor hamile bırakmadığı hastası yok. bakalım gitiiği yere kadar sonra değiştireceğim zaten. adetimin 4. güne gel dedi oturup eni konu konuşacağım.canım adetlerinin düzenli olması tabii ki harika ama asla!!! hormon profili elinde olmadan bir gebelik planlamak iyi bir fikir değil.. sen doktorunu zorla hemen yapılsın adetin 3. günü yapılması lazım birkaç hormon var önemli olan ve yüksek ya da düşük olduklarında dışarıdan herhangi bir belirti yapmayan ama gebeliğe engel olan hormonlar.. lütfen ezbere gitmesin bazen o kadar ufak problemler o kadar kısa sürede halledilebiliyor ki neden bu kadar isterken bu kadar üzülesin ki.. üstelik bir-iki ay değil 2 sene beklemişsin.. en hızlı şekilde bu işi hallet canım bu senin en önemli işin olsun.. o doktor hakkında da hiç iyi niyetlere sahip olamadım bu durumda ben
tabi tatlım sen hormon için konuş onunla bazen bizim yönlendirmemiz de gerekebilir.. kendi işine sen önem ver sen takip et en azından talep et bakalım bi yol bulacaktır o da..ya inasan doktoruna güvenmeli dimi ben güvenmiyorum açıkçası ama şimdi bi de burda bilinen bir dr ve çok iyi deniyor hamile bırakmadığı hastası yok. bakalım gitiiği yere kadar sonra değiştireceğim zaten. adetimin 4. güne gel dedi oturup eni konu konuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?