canım adaşım adına çok sevindim eminimki meleğin geliyor silik te olsa çizgi bu varlığına işaret bence...allah tamamına erdirsin hayırlısıyla[sıze=5]günaydın kızlarrrr dün akşam selzeh arkadşımla test sonucunu bildirmiştim fakat biraz bekeldikten sonra yaklaşık(1)saat falan silik çizgiyigördüm tam emin değilim ilk defa gördüğümden şaşkınlık içerisinde kaldım ama hala bakıp bakıp duruyurorumm ne kadar farklı bi olaymış🙂))[/sıze]
Günaydın kızlarrrr dün akşam selzeh arkadşımla test sonucunu bildirmiştim fakat biraz bekeldikten sonra yaklaşık(1)saat falan silik çizgiyigördüm tam emin değilim ilk defa gördüğümden şaşkınlık içerisinde kaldım ama hala bakıp bakıp duruyurorumm ne kadar farklı bi olaymış🙂))
cnm ne güzel görmen ama ne olur fazla kaptırma kendini herşeye hazırlıklı olmak lazım malesef bu dünyada bu ay çok aklında tedavi sayesinde ama adet olursan düşünemiyorum halini lütfen cnm onada hazırla kendini inşallah bebğine kavuşursunda bidahaki haftada görürsün o çift çizgiyi cnm
canım adaşım adına çok sevindim eminimki meleğin geliyor silik te olsa çizgi bu varlığına işaret bence...allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
günaydın fatoş, sonunda yalancıktan da olsa görmüşsün çift çizgiyi, inşallah gerçeğini de görürsün canım, nasıl belirtilerin var mı , bende akıntı azaldı, adetime 2 gün kaldı göğüs uçlarımda hassasiyet var birazcık ama adet belirtisi de olabilir, birde akıntım beyaz renkte pütür pütür bu defa, genelde okuduğum kadarıyla regle 3-4 gün kala idrar testinde az da olsa çıkıyormuş gebelik, ben dün sabah yaptım yani daha 3 gün vardı çıkmadı, moralim sıfırlandı, ama çıkmayan candan ümit kesilmez misali bekliyorum gene de
saol canım inşallah bu ay hamiş kalıcan.günaydın canım sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?