AH CANIM benim inşallah tez zamanda sizlerdende hayırlı haberler alırız. bu döngü hep böyle işte.önce bebişin gelmesi için sonra doğması için sonra büyümesi için.her evrenin farklı bir heyecanı farklı bir güzelliği var inş.SİZLERLE DE BÖYLE KONUŞUCAZ eminim.dularımdasınız hep ALLAH hep gönlünüze göre versinSlm kızlar🙂
Sergülcüm tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş🙂
Semracım inş. geçecek canım bu bulantıların, sıkıntıların...Keşke biz de hamile olsak da bulantılarımız ağrılarımız olsaa...Size imrenerek bakıyoruz valla
Fatoşşşcummm canım benim inş. senin de bu ay gelecek meleğin tatlım...Sabırla bekleyeceğiz bakalım gününü🙂🙂🙂
Mrb canım iiyim sizleri takip ediyorum işteee merakla güzel haberler duymayı bekliyorum sizden inş🙂🙂🙂slm canım nasılsın bakalım🙂
Canım benim evt bu ay biraz daha hassassındır sen.Ama inş. sonu güzel olacak herşeyin hayırlısı tatlım Güzel haberlerini almak çok istiyorum senim...canım benim çok sağolll inş.gelirde burda bi bayram havası yaşarız hepberaber ah ah çok stersli olmaya başladım günler yaklaştıkçaçhep ağlıyasım var dokunsalar ağlığcam çok kötü oldum bi bilsen
Mrb canım iiyim sizleri takip ediyorum işteee merakla güzel haberler duymayı bekliyorum sizden inş🙂🙂🙂
Sağolasın. İnşallah sizlerinde midesi bulanıcak bizleri daha iyi anlayacaksınız dile getiremediğimiz duygularıda bizzat yaşıyacaksınız cnm.Slm kızlar🙂
Sergülcüm tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş🙂
Semracım inş. geçecek canım bu bulantıların, sıkıntıların...Keşke biz de hamile olsak da bulantılarımız ağrılarımız olsaa...Size imrenerek bakıyoruz valla
Canım inş. istediğimiz tek şey, tek dua bu bakalım.Allahım bizlere de bu duyguyu yaşatmayı nasip eder inş.Çok dua edin bize hamişlerrrrr tmm mı🙂🙂🙂Butterfly yazdım ama sayfaya gelemedi birtürlü nette bi problem var ama anlamadım burdan tekrar yazıyorum.Sizlerinde mide bulantılarınız olucağı günler yakındır inşallah.Annelik duydusunu tadında bizim dile getiremediğimiz nice duyguları bizzat yaşayın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?