30 GÜN de bir.işin orası öyle canım nasib olmadan olmaz yani.yüce rabbim murad etcek önce.ol dicek oluvercek.bunlarda vesile işte.bir şeyler sebep olcak sonunda.bakalım bu ay inşallah senden güzel haberler alırız canım.anladım canım ama doktorlar en uygun saat sabah 8 dıyorlar ama neyse bakalım kısmet olunca oluyor ne zaman olsa çalışma zaten sen kaç günde bır regl oluyordun tatlım
hormon tahlilleri içinde erken canım ben 1 sene beklicem eğer bi sorunum çıkmazsa tabi stresten olmuyor işte kafaya takıyoruz 1 sene dolsun teferruatlı gidicem inşallah.gelir yakında gelir seninki merak etme.
gerçekten öyle cnm Rabbim isteerse oluverri.tsatlım 30 günde bir oluyomuşsun ya 12. ve14.gün mü çalıştın en son bu tarihler adetinini başlangıcından itibaren 12. ve 14. gün dimi cnmilk günden sayıyosunn.yoksa adetinin bitimyle 12.gün mü30 GÜN de bir.işin orası öyle canım nasib olmadan olmaz yani.yüce rabbim murad etcek önce.ol dicek oluvercek.bunlarda vesile işte.bir şeyler sebep olcak sonunda.bakalım bu ay inşallah senden güzel haberler alırız canım.
30 GÜN de bir.işin orası öyle canım nasib olmadan olmaz yani.yüce rabbim murad etcek önce.ol dicek oluvercek.bunlarda vesile işte.bir şeyler sebep olcak sonunda.bakalım bu ay inşallah senden güzel haberler alırız canım.
emin ol bi problem çıkmayacak sırf bizim acelemiz telaşımız alışmışız her istediğimizi anında elde etmeye bi kaç ay olmayınca delleniyoruz işte.bende rahatladım zaten eşimdede bi şey çıkmayınca çok ümitlendim bakalım bu 6 ay içinde mevlam verecek bana inşallah meleğimi.inşallah canım ha geldi ha gelecek seninkide merak etme.zaten çok kafay taktıgımız için öyle oluyor bende farkındayım doktorda bunu söyleyecek bana emınım ama napayım işte içim rahat etmıyor yapsın testlerımı gerekırse esımede sprem testı yaptırırız ama onun için çok arken dıcek bence ya neyse bakalım ınsallah gelmıstır be canımda gerek kalmaz hiç
adetimin ilk gününden itibaren sayıyorum canım.adetin ilk gününden sayıyorsun ya düzenli ise 9-14 arası yumurtama dönemim oluyor canımcım.gerçekten öyle cnm Rabbim isteerse oluverri.tsatlım 30 günde bir oluyomuşsun ya 12. ve14.gün mü çalıştın en son bu tarihler adetinini başlangıcından itibaren 12. ve 14. gün dimi cnmilk günden sayıyosunn.yoksa adetinin bitimyle 12.gün mü
emin ol bi problem çıkmayacak sırf bizim acelemiz telaşımız alışmışız her istediğimizi anında elde etmeye bi kaç ay olmayınca delleniyoruz işte.bende rahatladım zaten eşimdede bi şey çıkmayınca çok ümitlendim bakalım bu 6 ay içinde mevlam verecek bana inşallah meleğimi.inşallah canım ha geldi ha gelecek seninkide merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?