canım ateşin gayet yüksek bebk gelmiş olabilir.ama regl ateşinide bilmiyoruz.eğer geç döllenme oomuşsa testte negatif sonuç çıkması çok normal ateşinin yükselmesi inş bebişe işarettitr hayırlısı olsun ttalımm yarın da bekle bakalımm bide ölç yarın sabahta
günaydın fatoşşşşşşşşşşş nasılsın cnmm
günaydın fatoş, nasılsın, var mı belirti falan?
ben de birşey yok belirti namına, akıntım da kesildi, ağrım sızım da yok, test de negatif çıkıyor, sanırım klomen geciktirme yaptı, bir de regl olduğun gün mü düşüyor ateş, bir iki gün öncesi mi düşüyor, bilgin var mı bu konuda
geçmiş olsun cnm yaa inş hayırlı haberlre alırız tatlım kendine dikkat ettGünaydın canımmm sağol şimdilik iyiyim sen nasılsın?
günaydın canım şuan için belim ağrıyo bide hafif sol tarafımda bi ağrı var okadar.şuan grip oldum bende burnum akıyo boğazlarım şişti acıyo konuşamıyorum fazla 🙁sende test yapmışsın dur bakalım kız bazılarının geç belirginleşiyo sonucu belli olmaz yarın sabah yada ertesi sabah tekrar bi denrsin bakalım.şuan ateşine baktım da regl dereceni bilmiyorum ama ateşin 36.7 se ve regl derecene yakın bi değer değilse bence mükemmel diyebilirim canım.eğer regl olucaksan bi kaç gün öncesinden değerin düşmeye başlar canım.
geçmiş olsun cnm yaa inş hayırlı haberlre alırız tatlım kendine dikkat ett
günaydın cnmm ne olsun çok şükür iim beklemedeyim artık Rabbim bu ay nasip eyler inş hayırlısıyla duanı eksik etme cnmm sen nasılsıngünaydın kıslar nasılsınız
bende ıyıyım cnm dualarım hep sızle allah en kısa zamanda versın melışlerınızıgünaydın cnmm ne olsun çok şükür iim beklemedeyim artık Rabbim bu ay nasip eyler inş hayırlısıyla duanı eksik etme cnmm sen nasılsın
hoşbulduk cnm nasılsınGünaydın canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?