KIZLAR bennnnnn test yaptımmmmmmmmmm 2 cizgi cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm.dahah eşim bılmıyo ılk arkadaş
ım baharla beraber yaptık ve sizede haber vereyım dedım 3 gunum gectı kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.hamıleyımmmmm ogluşuma kardeş gelıyo 8 sene ustuneeee.. hepınızı cok sewıyorummmmmmmmmmmm...melekler korusun sızlerı allah herkezın gönlune gore versın .cnm meeklerımmm
cnmmmm t$k edrım allahda sana en kısa zamanda nurtopu gıbı bı ewlat versın yemın edıyorum gözlerımden şapır şapır damlalar akıyo tutamıyorum...ıyıkı varsınız cok sagolun öpuyorum hepınızıı..Merhaba Ask_melegi,
cok cok tebrik ederim gercekten cok sevindim.. Burda benim ilk gunum ve ilk gunden cok guzel ve mutlu bir haber aldim.. Allahim sana guzel bir hamilelik donemi ve ardindada nur topu gibi bir bebek nasip etsin hayirlisi ile insallah..
Tabiki burdaki herkesede ayni guzel duygulari yasamayi en kisa zamanda..
Bende dort gozle ayni seyi bekleyenlerdenim yani..
Opuyorum seni..
Cok cok dikkat et kendine..
KIZLAR bennnnnn test yaptımmmmmmmmmm 2 cizgi cıktı hamıleyımmmmmmmmmmmm.dahah eşim bılmıyo ılk arkadaş
ım baharla beraber yaptık ve sizede haber vereyım dedım 3 gunum gectı kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.hamıleyımmmmm ogluşuma kardeş gelıyo 8 sene ustuneeee.. hepınızı cok sewıyorummmmmmmmmmmm...melekler korusun sızlerı allah herkezın gönlune gore versın .cnm meeklerımmm
cnm sagol cok t$k edrımmm allah hepınızden razı olsun...hepınız gercekten bır meleksınız..sgaoluncanım tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagınada almayı nasıp etsın ınsallah senı lısteye ben eklemıstım bak ugurlu geldı ınsallah ısteyen herkes en kısa zamanda kavusur melegine .AMIN
fatooşşşşş naber canım nasıl gidiyor varmı bi haber aşılama tuttumu meraktan öldüm ama hala pc sorununu çözemedimmmmmmm
slm melisler nasilsiniz?
herkes iyimi bi sorun yok umarim.
adeti gecen arkadaslardan haberi olan varmi?
gerci bu 3 yazisim ve soru sorusum ama her ne kadar cvp aalamasamda........
cnm cok sagolll ..resım ıcın cok t$k ederımmm..selam canımmm işlerimden dolayı fazla giremiyorumm daha belli olmadı canım bekliyorumm 15 ekimi bende sabırsızlıkla inş.hamileyimdir.sen nasılsın?
selam canım hoşgeldinnnn
ayyyyy inan çok sevindim bitanem ya bune güzel bi haber böyle tebrik ederim canım ya
allahım kucağına da almayı nasip etsin inşallah 🙂
cnm cok sagolll ..resım ıcın cok t$k ederımmm..
kızlar cok t$k edrım hepınıze..ınannın 3 gundur kendı kendıme ortada bışe yokken aglıyorum..sıgara icemıyorum mıdemın bulantıları agzımda metal tadı..yaa nebılıyım karnımda kahverengı cızgı cok şey yaaa ..allah sızede kısa zamanda bır ewlat versın saglıklıklı...cnm larım ıyıkı varsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?