a.s iyidir canım sen nasılsın bebiş nasılselam kıslar nasılsını ask melegı tebrık edıyorum senı cnm allah analı babalı buyutsun rahat bı hamılelık gecırırsın ınş
iyiyiz cnm allaha sukurler olsun bı sorun yok yavas yavas buyuyoa.s iyidir canım sen nasılsın bebiş nasıl
a.s mrs m iyidir sen nasılsın regli günlerimiz aynı döneme denk geliyo varmı belirtilerin
ooo az kalmış hadi bakalım hayırlısı inşallah hayırlı haberi burda paylaşcaksın canım dualarım seninle
selam canım hoşgeldin 🙂Herkese merhaba nasılsınız kızlar?
selam kıslar nasılsını ask melegı tebrık edıyorum senı cnm allah analı babalı buyutsun rahat bı hamılelık gecırırsın ınş
bende kaç gündür kasık ve bel ağrısı mevcut yanlız bu ağrılar yumurtlama döneminden önce başladı halada devam ediyo bazen sanki regli olucakmışım gibi ağrım oluyo birde göğüs uçlarıma dokununca acı hissediyorum ve acayip rüya görüyorum inşallah bebişlerimiz gelmiştir bu ay ama bu belirtileri gebeliğe yormuyorum malum her ay yaşadığım şeyler 🙂sağol bende iyiyim, yok hiç belirtim yok 🙂 yalnız ara ara kasıklarımda ağrım oluyor acaba enfeksiyon mu var diyorum açıkçası. yumurtlama dönemimizde bitti, artık gerisi allahtan inşallah. sende var mı belirti?
bilmem hiç toplamadım kaç ay dır istediğimi ama bi 5-6 ay oldu heralde belki daha fazla ben 3 yıllık evliyim canım sürekli erteledik sınavlardı kpssdi yerleşmeydi falan taaaa ki yğenim dünyaya gelene kadar ilk başlarda kafama çok takıyodum kendimi çok yıpratıyodum ama artık herşeyi oluruna bıraktım herşeyin hayırlısı olsun rabbim annelik duygusunu bizlerede yaşattısın
bende kaç gündür kasık ve bel ağrısı mevcut yanlız bu ağrılar yumurtlama döneminden önce başladı halada devam ediyo bazen sanki regli olucakmışım gibi ağrım oluyo birde göğüs uçlarıma dokununca acı hissediyorum ve acayip rüya görüyorum inşallah bebişlerimiz gelmiştir bu ay ama bu belirtileri gebeliğe yormuyorum malum her ay yaşadığım şeyler 🙂
selam canım hoşgeldin 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?