Slm canım ii akşamlar napıyosunn🙂hazallllll canım ne yaptın yaa çok merak ettim senii
iidir cnm yaa bakiim dedim hamiş varmı🙂Slm canım ii akşamlar napıyosunn🙂
İiim canım yaaa işten geldim yemek yedik ben de merak ettim sizi.iidir cnm yaa bakiim dedim hamiş varmı🙂
sen nasılsın cnmm
evt cnm burda görünüyo ama cevap vermedi dahaaaİiim canım yaaa işten geldim yemek yedik ben de merak ettim sizi.
Hazal'ı da merak ediyorum inş. gelmiştir bebeği de güzel haberler verir bize
evet canim burdayim yazilari okuyordum ben kendime uzulmustum sabah 6 dan beri atesim dusunce saat 11 bekledim ve 11:30 da kirmizilar geldi bebis yine yok ama ben daha cok fatosumuza uzuldum canim ya yazilarini okurken kendimi tutamadim allahim benden once ona nasip etsin bebisini allahim hepimizede nasip etsin gercekten cok zor beklemek.evt cnm burda görünüyo ama cevap vermedi dahaaa
hazalllllllll ordamısınnnn
canım benim yaaaa hayırlısı olsun tatlım bekliyoruz hepimiz kimimiz daha uzun kimimiz kısa ma beklemek gerçekten zorr.olsun vardır bi hayır deyip sabırla beklemeye devam tatlım.bende bu aydan sonra daha listeye girmicem zaten bu stres daha zor oluyooo daha çok umutlanıyo insan kendini gördükçee ama hayırlısı olsun cnaım benim sakın sıkma canınıevet canim burdayim yazilari okuyordum ben kendime uzulmustum sabah 6 dan beri atesim dusunce saat 11 bekledim ve 11:30 da kirmizilar geldi bebis yine yok ama ben daha cok fatosumuza uzuldum canim ya yazilarini okurken kendimi tutamadim allahim benden once ona nasip etsin bebisini allahim hepimizede nasip etsin gercekten cok zor beklemek.
Canım benim yaaa ne oluyoo böyle bize yaprak dökümü gibi olduk yaaaa...evet canim burdayim yazilari okuyordum ben kendime uzulmustum sabah 6 dan beri atesim dusunce saat 11 bekledim ve 11:30 da kirmizilar geldi bebis yine yok ama ben daha cok fatosumuza uzuldum canim ya yazilarini okurken kendimi tutamadim allahim benden once ona nasip etsin bebisini allahim hepimizede nasip etsin gercekten cok zor beklemek.
evet canim cok haklisin sitede insan kendini gorunce hep aklinda o gunu tutuyor bende simdilik listeye girmiycem ve ates olcmeyi birakicam dun atesim 36.7 oldu bugun 36.3 oldu hemen dustu gunu gelince iste hic hesapta yapmiycam bu bebek yuzunden tam 10 kilo aldim artik rejime basliycam esim kiyametleri kopariyor ayi diye ama kendiside 100 kilo belki ben rejimle ugrasirken bebegim geliverircanım benim yaaaa hayırlısı olsun tatlım bekliyoruz hepimiz kimimiz daha uzun kimimiz kısa ma beklemek gerçekten zorr.olsun vardır bi hayır deyip sabırla beklemeye devam tatlım.bende bu aydan sonra daha listeye girmicem zaten bu stres daha zor oluyooo daha çok umutlanıyo insan kendini gördükçee ama hayırlısı olsun cnaım benim sakın sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?