evet canim ya bugun cok arkadasimizda regl olmus cok uzuldum canim ya 7 ay oldu daha yok vardir budada bir hayir rabbim uygun zamani gelince hepimiz bebislerini verir insallah.Canım benim yaaa ne oluyoo böyle bize yaprak dökümü gibi olduk yaaaa...
Ama Allah hakkımızda hayırlısını versin inş.Üzülme tatlım sende tmm mı elbet bizimde olacak ki sen zaten annesin bu duyguyu tattın ne güzel.İnş. bir daha tadacaksın sadece biraz daha sabretmemiz gerekiyor heralde...
evt canım sıra geldi banaaaa🙂ama daha günüm var ve bende ader olucam anlıyorum hayırlısı olsun inşallah ttalım.regl sancılarım vardı dün ve önceki gün ama bu gün bişi yok.ama farkediyorum genelde böyle oluyo zaten benim reglim gelmeden önce sancı oluyo sabahları sonra duruyo 3 4 güne oluyorumm.bir haftaya kadar çok takıyodum ama herşeyin başı sağllıkkk ve en önemlisi hayırlısı olsun artık napalım canım daha vakti var demekki inş güzel haberler verebilirim ama regl yolda sanıyorumm🙂nur canim sira sana gelmis sende varmi degisik biseyler diycem ama tabiki en onemli belirti adetet gecikmesi insallah sizden guzel haber aliriz bende diyorum hani soyle bi iki gun bari adetim geciksede sevinsem ama nerdeeeee gunu ve saati 11 olunca kirmizi geliyor iste benim komsumun gelini vardi tam 5 yil bebek bekledi dr ler hersey iyi allah dedi ve birgun kayinini kahvede silahla oldurduler gelinde cenazeyle ugrasirken hamis kaldi en onemlisi kafaya takmadan yimirta hesabi yapmadan beklemek bence supriz olsun biz cok takiyoruz kafaya oda gecikiyor iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?