Merhaba melekler ben hamileymişimmmmmmmmmmm 🙂
tekrar tebrik ederim canım.inşallah sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.allah mutluluğunu artırsın.darısı bizlere inşallah🙂Evet ilişki günlerine dikkat ettim benim doktorum bazılarının aksine yumurtlama günlerinde gün aşırı değil hergün dedi.Zaten hamile vitamini kullanıyordum Eşimede dikkat ettim oda vitamin kullandı.Kahvaltımızı yaptık her sabah süt zeytini peyniriyle stresli olduğunda uyardım stres spermler öldürüyor ya benide etkiliyorsun dedim.Bu takım işi Allaha şükür eşim anlayışlı valla başkası olsa çekmezdi beni daha sabırlı sağolsun
13 eylül ise tamam.ben yanlış anlaım sanırım.adetimden 2 hafta sonra sandım da ondan erken dedim.Valla erkenmi bilmem 13 Eylül benim son regl tarihim normal ultrasonda görünmez dedi dış gebelik riski olduğu için vajinal ultrasonda baktı gördük böylece.6.haftaya girdim işte.Eşini dinle biz hanımlar daha duygusalız eşlerimiz objektif olarak bakabiliyor canım.Doktorumun okadar ağlamak üzülmek bebeğe kötü gelir dedi her zaman güçlü olucaksın anne olmaya çalışmak anne olmak kadar zordur dedi.
Teşekkür ederim bu yıl bitmeden hep birlikte Allah nasip etsin hepimize İnşallah .Selzehcim bu kirpik olayı doğruymuş demmekki ilk sinyali o verdi reglime 2-3 gün vardı sana söylemiştim hatta.Birde göz bebekleri diyorlarya o yanlış eşimin söylediğine göre hormonlara bağlı olara göz yuvarlağı büyüyor göz kapakları biraz daha kapanıyor bu yüzden hamilelere baygın bakışlı diyorlar yani.Kirpiklerin çaprazlaşmasıda hormonlar yüzündenmiş.canım benım tebrık ederım çok sevındım tatlımya Allah ım saglıklı olarak kucagınada almayı nasıp etsın canım benım🙂
Allah bekleyen bütün meleklere nasib etsin çok heyecanlıyım 🙂
Teşekkür ederim bu yıl bitmeden hep birlikte Allah nasip etsin hepimize İnşallah .Selzehcim bu kirpik olayı doğruymuş demmekki ilk sinyali o verdi reglime 2-3 gün vardı sana söylemiştim hatta.Birde göz bebekleri diyorlarya o yanlış eşimin söylediğine göre hormonlara bağlı olara göz yuvarlağı büyüyor göz kapakları biraz daha kapanıyor bu yüzden hamilelere baygın bakışlı diyorlar yani.Kirpiklerin çaprazlaşmasıda hormonlar yüzündenmiş.
Canım reglime 2-3 gün varken kirpiklerimi farkettim.Birbirinin üstüne çapraz olmuştu hepsi.sonra 2 hafta sonrada göğüslerim sızlamaya başlayınca şüphelendim.Reglim kısa sürdü bazen olabiliyor benim stres kaynaklı şüphelenmedim o yüzden Keseyi dün vajinal ultrasonda gördüm görmeden yazamadım buraya dış gebeliktir diye çok stresliydim işte böylecanım benım belırtılerın nelerdı yazsana canım🙂
Canım reglime 2-3 gün varken kirpiklerimi farkettim.Birbirinin üstüne çapraz olmuştu hepsi.sonra 2 sonrada göğüslerim sızlamaya başlayınca şüphelendim.Reglim kısa sürdü bazen olabiliyor benim stres kaynaklı şüphelenmedim o yüzden işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?