Benim plaj havlum var birtane onu seriyorum ben biraz titizim yoksa abdest alıp aynı yere yatamam kazayla damlamıştır filan diye yumurtlama günlerimde her akşam oldu sonra eşim duşunu aldı ben o havluyu sarıp yattım sabaha karşı kalkıp duşumu aldım.Gusul abdesti için bir namaz vakti geçmemesi gerek ya o yüzden yani gece yarısından namaz vaktine yakın zamana kadar yattım.pekı bu ay nasıl çalışmıstınız çalışmadan sonra yatmısmıydın mesela kafan rahatmıydı yoksa yıne aklında bebek varmıydı canım🙂
Benim plaj havlum var birtane onu seriyorum ben biraz titizim yoksa abdest alıp aynı yere yatamam kazayla damlamıştır filan diye yumurtlama günlerimde her akşam oldu sonra eşim duşunu aldı ben o havluyu sarıp yattım sabaha karşı kalkıp duşumu aldım.Gusul abdesti için bir namaz vakti geçmemesi gerek ya o yüzden yani gece yarısından namaz vaktine yakın zamana kadar yattım.
Teşekkür ederim canım bu yıl bitmeden hep birlikte sevinelim inşallah canım Allah bebek isteyenlere tez zamanda nasib etsin.lostangel canım çok sevindim adına inşallah kucağına almak nasip eder allah analı babalı büyütsün
Canım dua ettim hep vardı bebek düşüncesi kafam rahattı fakat nedense eşimin telkinleri nedeniyle sanırım.Allahım bu dünyadada ahirettede iyilik ver dedim.Şükür ederim hep fakat stres konusunda eşin rolü büyük ben eşime beni stresinle etkiliyorsun dediğimde dikkat etmeye başladı.Balık hapı içiyor sinirleri düzeldi o yüzden yoksa eşim çok sinirli bir insandır bana karşı olmasada insan stres oluyor.
Selzehcim benim eşimde bebek konusunda hep rahattı başka konularda mesela işyerinde şöyle oldu böyle oldu stres yapıyordu oda spermleri öldürüyor biliyorsun.Bende yalvardım zaten tek yumurtalık şansım az birde sen stresle sperm sayısını azaltırsan hiç bebeğim olmaz dedim.Birde hergün oldu canım gün aşırı diyorlar ya benim doktorum yumurtlama zamanı hergün dedi .Nomalde dakika beklememde bebek için yattım sabaha karşı aldım duşumu.canım benım esım benım çok rahat zaten ben çok streslı oluyorum esım benımle hep konusuyor rahat ol Allah ım ınsallah nasıp edecek dıyor ama işte yınede olmuyor yanı bakalım bu ay ne olacak kısmet🙂
Selzehcim benim eşimde bebek konusunda hep rahattı başka konularda mesela işyerinde şöyle oldu böyle oldu stres yapıyordu oda spermleri öldürüyor biliyorsun.Bende yalvardım zaten tek yumurtalık şansım az birde sen stresle sperm sayısını azaltırsan hiç bebeğim olmaz dedim.Birde hergün oldu canım gün aşırı diyorlar ya benim doktorum yumurtlama zamanı hergün dedi .Nomalde dakika beklememde bebek için yattım sabaha karşı aldım duşumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?