evet cnm bayadır gorusemedık ben ıyıyım hastane ev arasında gıdıp gelıyorum testler tahlıller sonuclar onlarla ugrasıyorum sen nasılsın kendınıde cok kaptırma (sonrası ıcın dıyorum yanlıs anlama)ınş hamıslıktendırcanim tsk insallah hamisimdir sen nasilsin canim baya oldu gorusmuyeli
canim yigenimiz nasil cinsiyeti belli olmustur artik kac ay kaldi canim bilgi ver biraz hamisligini kac gun sonra ogrendin testi nezaman yaptin ay cok sordum canim anla benide kafam karisti.mrh kızlar nasılsınız uzun zamansır yoktum eyşancım hayırlı olsun allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın hazalcım sende ıns hamıssındır
canim rabbim tez zamanda sifani versin kilo baya bi poroplemmis demekki senin boy kilo kacti canim ve nezamandir bebis bekliyorsun sakincasi yoksa.yazgulu24,
PKO;yumurtalığın etrafında çok sayıda yumurta oluşuyor.yumurta fazla olduğu için birbirlerini sıkıştırıyorlar ve bundan dolayıda yumurta gelişmiyor.erkeklik hormanı üretilmeye başlıyor.
belirtileri.adet düzensizliği,kilo artışı,kıllanma.
laparoskopi:kapalı ameliyatta deniyor.benim göbekten ve kasıklardan girilmişti.rahim incelenmişti.tüplerimin uçları tıkalıydı,tüpleimi açtılar ve yumurtalıklarımada lazerle delikler açılmış.
aslında pko'da kilo vermeklede hamile kalınabiliyor.ama çok zor.
canim sana hayirli aksamlar gorusmek uzere kendine iyi bak tatlimCanlarim bana musade is cikis saatim geldi ama yazilanlari evde ve ya yarin yine okurum.. O yuzden sordugum sorulara cevap verebilirseniz cok memnun olurum..
Hepinize hayirli aksamlar melekler..
canım cevap veremedim kusura bakma benim de ingilizce çok güzel yaöyle miiii buna sevindim, hestia - yaz esintisi - ben ve sen de eklendin bu meslektaş grubuna 🙂 benim ingilizce senin ne?
cok ıyı kendılerı bı o tarafa bı bu tarafa gezıp duryo evet cınsıyetı bellı oldu bı tane daha oglum olaca utku emir gelece allah ızın verırse 5 aylık olduk cnm cogu gıtttı cnm ben adet 2 gun gecınce ogrendım oyle 5 dk felan beklemedım ıslanır ıslanmaz cıktı ıkıncı cızgıcanim yigenimiz nasil cinsiyeti belli olmustur artik kac ay kaldi canim bilgi ver biraz hamisligini kac gun sonra ogrendin testi nezaman yaptin ay cok sordum canim anla benide kafam karisti.
allahim anali babali buyutsun canim kiz oglan fark etmez yeterki saglikli olsun tatlim cogu gitmis azi kalmis allah yardimcin olsun dogumundada.canim.cok ıyı kendılerı bı o tarafa bı bu tarafa gezıp duryo evet cınsıyetı bellı oldu bı tane daha oglum olaca utku emir gelece allah ızın verırse 5 aylık olduk cnm cogu gıtttı cnm ben adet 2 gun gecınce ogrendım oyle 5 dk felan beklemedım ıslanır ıslanmaz cıktı ıkıncı cızgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?