benim 6yaşında oğlum var yaklaşık 3senedir uğraşıyoruz ama olmuyo içmediğim ilaç kalmadı bi sorunda yok ama vakti var galiba oğlum kardeş eşimde çocuk istiyor çok çaresiz kaldım ama şöylede bi sorun bende çok kilo aldım oğlumu 55 kg ile doğu m yaptım şimdi 115 kgyum saolsun burdaki meleklerin verdiği akılla diyetisyenden tekrar randevu aldım öncede gittim ama biişe yaramamıştı çok üzülüyorum halime
hepinize ve herkese günaydınn hazalcım canım kaptırma kendini inşallah hamilesindir bence hemen koştur doktora lütfen yiyip bitircen yoksa kendini inşallah bebebğin göbüşündedir.
ya kızlar bu serophene 50 yumurtlama ilacı beni şişirdi çok canım sıkılıyo şişkinlik yaptı benimde hala göğüs uçlarım çok acıyo 5 gündür artık değemez oldum rabbim hayırlısını versin herkese ilaç mahvetti beni
Gunaydin canim benim.. Bilemiyorum ama senden bu ay guzel bir haber gelebilecegini dusunuyorum.. Tabiki ilaclarin yan etkisini tam olarak bilemem ama bana sanki guzel bir haber gibi geliyor..
4-5 gun kaldi galiba senin adetine degil mi? Heyecanlandim bende biraz.. Bu arada ben 20 kasimda adet olmayacagima 99% eminim ama yeni tarihide bilemiyorum.. 20 kasim yazdirdim ama degistirsem daha iyi olacak galiba..
slm bnde yeni katıldım aranıza yeni evliyim şuan adetim 1 gün gecikti bende sizler gibi çok istiyorum bir meleği kucağıma almayı..Allah inşallah isteyen herkese meleğini kucağına almayı nasip eder...
benim 6yaşında oğlum var yaklaşık 3senedir uğraşıyoruz ama olmuyo içmediğim ilaç kalmadı bi sorunda yok ama vakti var galiba oğlum kardeş eşimde çocuk istiyor çok çaresiz kaldım ama şöylede bi sorun bende çok kilo aldım oğlumu 55 kg ile doğu m yaptım şimdi 115 kgyum saolsun burdaki meleklerin verdiği akılla diyetisyenden tekrar randevu aldım öncede gittim ama biişe yaramamıştı çok üzülüyorum halime
slm bnde yeni katıldım aranıza yeni evliyim şuan adetim 1 gün gecikti bende sizler gibi çok istiyorum bir meleği kucağıma almayı..Allah inşallah isteyen herkese meleğini kucağına almayı nasip eder...
dünden itibaren kahverengi lekelenme vardı.bugünde çok az 1 kan geldi.gerçi ben ilk gün çok olmam.2 gündürde kasıklarımın ağrısından duramıyordum.gerçi bu günlerde çok stresliydim.stresin etkisiyle adet oldum galiba.
1'de klomen yerine hiç iğne olan varmı.yan etkisinin çok olduğu söyleniyor ama.
bu iğneyi devlette karşılamıyormuş.1 ay içinde 1 tanemi yoksa daha fazlamı bu iğneden olacağım bilmiyorum.akabindede aşılama yapılacak.
hayırlısı.......