Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız bugün. benim regl ime 3 gün kaldı. hiç bir belirti yok ama bakalım artık. çok heyecanlıyım. inşallah olmam.allah bebek isteyen herkese tattırsın bu duyguyu...inşallah 3.bebeğimi kucağıma alırım. aynı acıları çekmek istemiyorum

Slm canim iyi olmaya calisiyoruz hep beraber sen nasilsin?

oo az kalmis canim insallah olmazsin..

Zor seyler yasamissin 2 defa sevinmek ve ardindan bin kati uzulmek cok zor olsa gerek Allahim kimseye yasatmasin o duyguyu.

2 aylık evliyim genelde hep 28 günde bir olurdu hiç şaşmazdı ilk defa gecikti ama belirti varmı diye sorarsanız hayır yok. galiba bebek varmı heyecanından böyle oldu...

hazalcım ya çok sevindim.şimdi açtım neti de şok oldum.inş kesinleşir.senin ne kadar sabırsızlıkla beklediğini en iyi bilenlerdenim,kaç ay oldu canım,yanlış hatırlamıyorsam 6,7 ay gibiydi,inş darısı bizim başımıza ,ben de ayları deviriyorum bakalım...siz eşinle baya da sıkı çalışıyordunuz,biz eşimin iş yoğunluğu nedeniyle çok da sıkı çalışamıyoruz,eskiden kendimi bu konuda üzüyordum şimdi takmıyorum allaha bıraktım allah isterse rastgetirir,ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun.