Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyimm bebemm sen nasılsın..
Iş güç uğraşıyorum bgn yoğun bi gündü oyüzden fazla giremiyorumm ama girip okuyup yazamadan çıktığımda çok oluyo tatlımmm....

Size anne diyebilirmiyim hihi 🙂 Saka maka iyi olmaya calisiyorum canim doktordan gelecek olan tahlil sonuclarini bekliyorum iste biraz onun heyecani ve stresi var kotu birsey cikmasin diye dua ediyorum..

Benimde yogun isler ama daha dogru duzgun birsey yapmadim bugun 🙂 Beni isten atacaklar bu gidisle :laugh:

Sen takip et firsat buldukca yazarsin guzelim

Amin canim Rabbim verecekse saglikli bir sekilde kucagimiza almayida nasip etsin.. Vermeyeceksede bosa sevindirip sonra boyle bir aci yasatmasin.. amin..

haklısın canım ama. bi yandanda isyan etmemek gerek. ben önceleri neden ben diye çok dedim kendime.neden benim bebeğim diye.unutulmuyo ama yaram hafifledikçe de allahım diyorum affet beni sana isyanlarım için.ve şimdi bana ve benden başka isteyen herkese bir bebek nasip et sağlıklı ve hayırlısıyla.şimdi küçücük bi mezarı var. yanına gidip geliyoruz demekki diyorum allahım sadece ben acı çekmiyomuş.benim gibi milyonlarca anne ve babalar.yinede herşeye rağmen şükür. kafanı şişirdim ama duygularımı paylaşmak istedim seninle canım...🙂