canı ben izindeydim ist.ailemin yanına gitmiştim yeni geldik.bide bebek düşünüyordumya ist.dr.gittim sol yumurtalıkta kist varmış doğum kontrol hapı verdi ancak d.kontrol hapı yok eder dedi kisti bakalım ne olacak sonuç
hımmm tamam hatırladım tatile gidiyorum demiştin ama akıl mı kaldı streslerden 🙂
hayırlısı olsun canım kistten korkma, allah nasip eder de bu arada hamile kalırsan doğumla birlikte kist de gidermiş. ama doğum kontrol ilacı kullandığın için bir süre tedavi olacak o zaman.
hımmm tamam hatırladım tatile gidiyorum demiştin ama akıl mı kaldı streslerden 🙂
hayırlısı olsun canım kistten korkma, allah nasip eder de bu arada hamile kalırsan doğumla birlikte kist de gidermiş. ama doğum kontrol ilacı kullandığın için bir süre tedavi olacak o zaman.
önemli bir kist değilmiş zaten 5 cm dedi belki bu ay kaybolmuştur.bide hemen nasıl oldu bu kist ben bişey anlamadım 2 ay önce bulunduğum ilde gitmiştim dr.genel muayene için ozaman bişey yoktu ultrasonla bakmıştı dr.yumurtalıklarda bişey yok demişti.demekki sonradan oldu kist.
önemli bir kist değilmiş zaten 5 cm dedi belki bu ay kaybolmuştur.bide hemen nasıl oldu bu kist ben bişey anlamadım 2 ay önce bulunduğum ilde gitmiştim dr.genel muayene için ozaman bişey yoktu ultrasonla bakmıştı dr.yumurtalıklarda bişey yok demişti.demekki sonradan oldu kist.
çok şükür aman önemli olmasın. allah allah ilginç, kadın rahmi o kadar karışık ki ummadığın şeyler ortaya çıkabiliyor, müthiş hassas. demek sonradan ortaya çıkmış. canım ben şöyle birşey duymuştum istersen uygula: kist için soğanın dış kabuğunu alıp 4 e böl, küçük bir tencerede içine epey su koy, kaynat. sonra bu kaynamış suyu soğuyunca iç. çok iyi geliyormuş. soğan yumurtalıkların tedavisi için de birebirmiş.