Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi akşamlar şehnazcım açıkçası bu ay sancım yok diye kendi kendime bir umut yaratmıştım ama galiba yine hayal kırıklığına uğruyorum.bu tedavi sürecinin en kötü yanı bu bence hep hayal hep hayalkırıklığıoooooffffff çok sıkıldım artık moralim acayip bozuldu yine akşam akşam

kıslar ben yine kendimi uykuya vereyim bari hepinize iyi geceler şekerler...........

uyku tutmadı.niye yazıyorum onuda bilmiyorum.insanın evliliği çatırdarken niye hamile kalamadım diye veryansın eder.bilmiyorum.belkide tutunacak 1 dal,anneliği tatmak,sevgini,aşkını bebeğinde hissetmek.bütün varlığınla onunla olmak.senden 1 parça olduğunu bilmek.yaşamak,nefes almak için 1 nedeninin olması.
Rabbim yalnızca bana değil herkese hayırlı ömürler ve hayırlı evlatlar nasip etsin.kaldıramayacağımız yüküde vermesin(amin).............

klomen yerine kullanılan iğne hakkında bilgisi olan varmı?doktorum bu ay iğneyi verecek.perşembe günü doktora gidecem.bu ay aşılamada olacak.hayırlısı bakalım. iyi geceler..

canım aşılama önces,i ilaç tedavisi falan uyguladınız mı dr banada aşılama dedi ama biz biraz daha bekleyelim dioruz bakalım

buarada çocuk çoook önemli bitanem oyüzden çok ii düşün ve öyle kararr ver
evliliğin yolunda değilse kendinede doğacak yavrunada eziyet etme babasız büyümek çok kötü tek başına çocuk büyütmek de öyle lütfen ii düşün bitanem
allahtan hayırlısı neyse onu iste....

iyilik jelliboncuuuumm senin yazdıklarını takip ediyorum tatlım da bu göğüslere dokunamama bana da oldu klomen kullandığım ay ilaç yapıyor böyle şeyler aklında bulunsun canım

ay çok kötü oldu yaaa şehnaz artık sabah sütyenimi giyerken deycek diye korkuyorum felaket oldular birde bir şiştim biş şiştim acayip yüzümde gözümde şişkinlik yaptı. tuzmu tutuyo sumu tutuyo anlamadım.

Slm canim hosgeldin tekrar.. ne olsun be guzelim yikilmadik ayaktayiz bekliyoruz..Sende ne var ne yok?
ne olsun yazgülü aynı devam çalımak işş güç oyalanmaya çalışıyoruz...

RANAGÜLLLLL canımeğer evliliğin çatırdıyorsa inan çocuk geçici bir süre kurtaracak o evliliği eğer eşin bebek yüzünden problem yapıyorsa olsa bile ben senin yerinde olsam asla inat olsun diye çocuk yapmam. adıma konuşayım benim eşimin problemi olsa ben onu bırakmam. eşimi çok seviyorum çocuksuz yaşıyabilirim ama en sevdiğim aşkımı kayb edince allah yaşatmasın yaşıyamam. eşinle başka problemlerin varsa rabbim bildiğinden vermiyordur bebişi. hayra yor canım. ve mantıklı olmaya çalış. muhakkak tutunacak bir dal arıyor insan ama umut bağladığın bir bebek canım. onun geleceğinide düşün muhakak

klomen yerine kullanılan iğne hakkında bilgisi olan varmı?doktorum bu ay iğneyi verecek.perşembe günü doktora gidecem.bu ay aşılamada olacak.hayırlısı bakalım. iyi geceler..
canım benim ben bu ay ikinci aşılamamı oldum.adetinin 2-3 dününde dr.a gidiyorsun oluşan yumurtanın boyutuna göre sana iğneye ne zaman başlayacağını söylüyor.gonal-f diye bir iğne her akşam aynı saatte olmak üzere kendine yapıyorsun.zaten insülin iğnesi gibi hem hissetmiyorsun hem de kendin yapabiliyorsun.bu arada 2-3 günde bir doktora gitmeye devam ediyorsun.o yumurtanın çatlama zamanı geldiğinde tamam diyor şimdi çatlatma iğnesini(ovitrelle) yapabilirsin.o iğne için dr.la anlaştığın aşılama saatinden 36 saat önceyi sayıyorsun ve onuda kendine enjekte ediyorsun.aşılama günü geldiğinde aşılamanın yapılmasından yaklaşık iki saat önce eşinden spermler alınıyor ve özel bir yıkama işleminden geçiyor.bu işlem yaklaşık 1-1.5 saat sürüyor.daha sonra işlemden geçen spermler senin yumurtanın yakın bir yerine bırakılıyor ve seni yarım saat kadar bulunduğun yerden kaldırmadan dinlendiriyorlar bu işlemler sırasında herhangi bir anestesi almıyorsun son derece acısız ve ağrısız bir yöntem zaten.ve beklemeye başlıyorsun bu süreçte de sana yumurtanın rahime tutunabilmesi için progesteron veriyorlar.12-15 gün sonra adet olmasan bile tahlil yoluyla hamile kalıp kalmadığın öğrenilebiliyor.
canım çok uzun uzun yazdım ve bütün aşamalaarını sana anlattım çünkü sen de benim kadar heyecanlıysan aşamaların neler olduğunu neler yapılacağını bilmek insanı rahatlatıyor.sanıyorum sana da aynı ilaçları kullanır.çünkü zaten bu iş için tek bir firma ilaç üretiyormuş diye duymuştum.ama emin değilim. yine de aklına bir şey takılırsa bildiğim kadarıylayardımcı olabilirm.çünkü 1 senedir bunu araştırıyorum. bu arada daha öncesinde sana rahim filmi çekildi mi?

günaydın jelibon klomen ne yazık ki su tutuyor ama ben hamile kalabilmeyi başaramadığım için sana şu kadarını söyleyebilirim ki adet olunca o şişlikler gidiyor.ama umarım adet olmazsın da şiş kalırsın anne olmak böyle zorlu işte ne yaparsın.sabır bitanem
şimdi derse girmek zorundayım dersten sonra tekrar girmeye çalışırım canım.herkes beni önümde bilgisayar şakır şakır yazıyorum diye sınav hazırlıyorum sanıyor😛iha:görüşmek dileğiyleee....

ayyy bende günde 3 litre su içerim çatlıycak gibi oluyorum demekki su tutttuğu için böyleyim bilmiyordum saol dilacım. sana iyi dersler canım kolay gelsin.
bende bir girip bir çıkmak zorundayım malesef. evde olsam saatlerce ayrılmam galiba 😀

Gunaydin melisler.. Nasilsiniz bugun? Ben iyi diyeyim iyi olayim..

Ranagul canim cok uzuldum yazdiklarina insallah hem evliligin en kisa zamanda duzelir hemde hamile kalabilirsin ama hayirli olacak ise canim.. Biliyorum hepimiz cok istiyoruz anne olmayi hayirli bir evlat sahibi olmayi ama o minik yavruya guzelde birer gelecek hazirlamak anne baba olarak bize dusen en buyuk gorevlerden biri.. O yuzden guzelim karismak gibi olmasin ama cok cok iyi dusun guzelim.. Rabbim hepimizin hakkinda hayirli ne ise onu versin..