Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hazalcım sen kendine dikkat ett hamişsin işte yaaaaaa😀uzanma ağır kaldırma lekelnmende artmasın artarsa mutlaka hemen doktora git randevunu bekleme..

valla kraker yiyorum şuan bulantılarımı hafifletiyor tatlım kalkar kalkmaz yataktan çıkamıyorum önce krakerimi yiyorum dinleniyorum sonra kalkıyorum..bunlarda güzel şeyler allahım isteyen herkese nasip eylesin..

En iyisini yapiyorsun canim bol bol dinlen rahatina bak.. Tadini cikar bu guzel duygunun..

Amin canim amin sen ve diger hamis arkadaslarimiz bol bol dua edin bizler icin..

hazalcım sen kendine dikkat ett hamişsin işte yaaaaaa😀uzanma ağır kaldırma lekelnmende artmasın artarsa mutlaka hemen doktora git randevunu bekleme..
tsk canim vallahi icime su serpsin rahatladim lekelenmem bitti canim iki gun surdu ve 4 5 saat surdu gunluk toplam ikigunde 7 8 damla bi lekelenme oldu bugun hic yok oda zaten peceteye geldi silince. ama su testte bi netlesse herkesinki net hemen cikiyorda benimki niye silik cikti bu benim aklimi karistiriyor canim ya.

HAZALcım
silik çıkıyor çünkü..
henüz kandaki hcg düzeyi düşük ama idrara çıkacak kadar da var yani..
bu kandaki hcg değeri hergün ikiye katlanır yaklaşık olarak..
ve günbegün idrardaki yoğunluğu artar bir kere sabah idrarıyla yapacaksın gün içinde yediklerine içtiklerine oranla seyrelir hormon..
üstelik embriyonun oluşma gününe de bağlı hcg düzeyi..
yani hemen yumurtladığında gerçekleştiyse daha erken de pozitif verebiliyo ama 24 saat sonra olduysa yumurtayla spermin birleşmesi ona göre kan hcg düzeyi değişebiliyo canım
için ferah olsun silik çizgi bir sorun değildir sadece kan hcg düzeyinin henüz düşük olduğunu gösterir zaten yükseldiğinde ki bu birkaç gün sonra olacak çizgi daha koyu çıkacak canım endişeye mahal yok🙂 hamile olmayanlar da o silik çizginin bile çıkması mümkün değil (tabi yumurtlama için ilaç kullanmadıysa)
tamam mı güzelim