benim aslında tüp bebek işini de araştırmam gerekecek.devlet iki aşılamadan sonra tüp bebek masraflarını karlıyor mu diye.yoksa 3. aşılama gerekiyormu? galiba şehnaz bu konularla ilgili hatırladığım kadarıyla o da aşılama deneyenlerden.Evet destek veriyorlar ama bazen onlar bizden biz onlardan sabirsiz yiyoruz birbirimizi 🙂
Canim insallahj haftaya regl olmazsin.. Eger olursun guzelim ne yapman gerektigi konusunda sana yardimci olabilecek en dogru kisi doktorundur.. Eminim sana en dogru olan yolu gosterecektir.. Bence ona danis..
Aslına bakarsan sizin işiniz daha zor canımcım.biz hiçolmazsa burada daha sıkı dosluklar içindeyiz.siz bir de gurbeti yaşıyorsunuz.
benim aslında tüp bebek işini de araştırmam gerekecek.devlet iki aşılamadan sonra tüp bebek masraflarını karlıyor mu diye.yoksa 3. aşılama gerekiyormu? galiba şehnaz bu konularla ilgili hatırladığım kadarıyla o da aşılama deneyenlerden.
Bizim aşılama giderlerimizin bir kısmını devlet karşılamasına rağmen 1500 tl yi buldu kendi ödediklerimiz ki bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi daha masraflıHmm hic bilemiycem canim karsilanip karsilanmadigini.. Insallah karsilanir.. Diger turlu baya masrafli galiba?.
bir de işin bu boyutuna baktığında ikinci bir yıkımda maddi yönden oluyor tabii.ben anlamıyorum şu 9-10 çocuğu olan insanları nasıl beceriyorlar biz neyi eksik yapıyoruz bir türlü kavrayamadım.çünkü çok muayene olduk eşim de ben de hiçbir problem bulamıyorlar.gittiğimiz her doktor hiçbir sorun yok ancak çiftlerin % 10 unda karşılaşılır sebebi bilinmeyen infertelite ile diyorlar.kafam kızıyor bazen boşucam bu adamı başka biriyle evlenip çocuk yapıcam diye ama ne yapayım ki hala aşığım eşime yapamıyom işte😛iha:Hmm hic bilemiycem canim karsilanip karsilanmadigini.. Insallah karsilanir.. Diger turlu baya masrafli galiba?.
Bizim aşılama giderlerimizin bir kısmını devlet karşılamasına rağmen 1500 tl yi buldu kendi ödediklerimiz ki bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi daha masraflı
ben kırdım iyice farkında mısınız?bunun sonu sarı binada bitmez inşallah?birgün uzun bir süre foruma girip de yazmazsam bilin ki deli gömleğiyle götürmüşler beni😛iha:bir de işin bu boyutuna baktığında ikinci bir yıkımda maddi yönden oluyor tabii.ben anlamıyorum şu 9-10 çocuğu olan insanları nasıl beceriyorlar biz neyi eksik yapıyoruz bir türlü kavrayamadım.çünkü çok muayene olduk eşim de ben de hiçbir problem bulamıyorlar.gittiğimiz her doktor hiçbir sorun yok ancak çiftlerin % 10 unda karşılaşılır sebebi bilinmeyen infertelite ile diyorlar.kafam kızıyor bazen boşucam bu adamı başka biriyle evlenip çocuk yapıcam diye ama ne yapayım ki hala aşığım eşime yapamıyom işte😛iha:
Hazal cım bu arda senin adına çok seviniyorum böyle haberler benim tekrar umutlanmamı sağlıyor.bir gün benim de size böyle mutlu haber verebileceğim ümidine kapılıyorum.ve işte o zaman olumlu düşünmeye başlıyorum.gunaydin kizlar hayirli gunler nasilsiniz...... ben cok iyim cunku dr ye gittim kan vermek icin dr gel hemen bakiyim ultrasondan dedi veeeeeeeee bebegimin kesesini gorduk cokkkkkkkkk kucuk mercimek gibi 2 hafta sonra gel ozaman gorunur dedi cok iyi bir dr abla bide turuk daha iyi ay cok mutlu oldum kizlar ama hala inanamiyorum kizlar sanki yalan gibi darisi size canim arkadaslarim bir sitres hapinin faydalari kizlar allah o hapi cikarandan razi olsun ben sinirli birisiyim bana cok iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?