2 senelik evliyim canım. benim 1 sene önce 9 aylık bebeğim karnımda öldü. 10 ay sonra tekrar hamile kaldım bu sefer 3 aylık kaybettim karnımda. o yüzden biraz psikolojim bozuldu hemen istiyorum olsun.tahlillerim yeni bitti. bişey çıkmadı ama doktor hamile kalmanda bi problemin yok dedi bakalım.
Canım başın sağolsun üzüldüm ne kadar zor günler geçirmişsin Allah sabrını versin canım seni cennette karşılayacak iki tane meleğin var.Allah seninle birlikte tez zamanda tüm bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah canım kendine vakit ayır sevdiğin şeyleri yap psikoloji bozulunca düzelmesi zaman alıyor sakinleştirici bitki çayları iç dinlen müzik dinle 🙂
peki bu gelişmelerle sence ne kadardır hamilelik imkanım.Acaba test yapsam bi sonuç alabilir miyim?Yani regl olsam bu kadar stres yapmasdım.Ama o da olmuo anlamadım gitti canım ya çok saolun.Konuşmak bile rahatlatıo.
Evet beklemek çok kötü.3 gündür başım ağrıo nolur nolmaz ilaç içme diolar.Artık ağrıdan gözlerim açılmıo ama ilaç da içmiorum.Dün akşam eczaneden aldığım gebelik testini denedim.Ama bozuktu.Bugün tekrar alıp deniyim diorum.Haftasonuda adet görmessem pazartesi dr a gidicem.Başka yapıcak bişeyim yok
ben daha önce halime kalmayı beceremediğim için aslında seni başkası aydınlatsa iyi olur ama benim çevremden duyduğum kimisinin şu eczaneden alınan idrar tahlillerinde hemen belli oluyor adetinin günü gelmeden kimisinin adetin 10.gününden sonra belli oluyor galiba o kişinin hormonlarıyla ilgili ama kan testinde hemen çıkıyor.sen en iyisi biraz daha bekle istersen canım.en kötüsünü söyledim galiba.biri bana bekle deyince çıldırıyorum da😛iha:
Canım testle öğrenmek istiyorsan regl günün iki gün geçince sabah kalkıp sonradan atabileceğin bir bardağa tuvaletini yap sonra testi uygula bunun nedeni test birkaç damla yerine daha çok miktarın içindeki hormonu daha kolay algılıyor mesela çok düşükse bile yeterli oluyor canım.İnşallah herkes hamile kalır yeni yıla kadar yani isteyenler 🙂
Evet beklemek çok kötü.3 gündür başım ağrıo nolur nolmaz ilaç içme diolar.Artık ağrıdan gözlerim açılmıo ama ilaç da içmiorum.Dün akşam eczaneden aldığım gebelik testini denedim.Ama bozuktu.Bugün tekrar alıp deniyim diorum.Haftasonuda adet görmessem pazartesi dr a gidicem.Başka yapıcak bişeyim yok
Hayır canım hamilelikte de kullanabilirsin ama dikkat et canım minoset.minoset plus değil.Minoset plusın kategorisi C onu kullanamazsın.Sadece minoset kullanabilirsin.benim kendi dr.mda verdi.sinüzit içinde gittiğim dr. verdi.istersen eczacıya da sorarsın içini rahatlatacaksa.ama ilaç içmeden üç gündür geçmiyorsa daha çekecekmisin canım?