Kızlar Allah tez zamanda hepinize nasip etsin canlarım.o kadar iyi niyetli düşünüyorsunuzki Allah'ım böyle düşünenlerin dileklerini tez zamanda verir inşallah
Dr.umla görüştüm kızlar evet sonuç pozitif ama değerin çok düşük bu daha adet tarihin gelmediği için de olabilir veya hamilelik oluşmuş ama rahimde tutunamamış olabilir.o yüzden bu kadar düşük sonuç çıkmış olabilir.iki gün sonra testi tekrarlayalım bakalım yükselicekmi ona göre sağlıklı karar verebilelim dedi.ya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben iki gün daha nasıl bekliyeceğim keşke o testi yapmamış olsaydım beklenti içine girmezdim o zaman
Dila canim cok cok coooookk sevindim senin adina gercekten cok uzun sure beklemissiniz Allah yuzunuze bakmis esin ve senin ikinci cizgi sadece ama sadece hamile oldugun zaman cikiyormus o yuzden emin olmaman icin bir neden yok guzelim..
Bu arada tedavi oldum demisting hangi tedavi canim? Tam olarak neler yaptin? Eee paylasma sirasi sende artik agritiriz basini biraz J
Dr.umla görüştüm kızlar evet sonuç pozitif ama değerin çok düşük bu daha adet tarihin gelmediği için de olabilir veya hamilelik oluşmuş ama rahimde tutunamamış olabilir.o yüzden bu kadar düşük sonuç çıkmış olabilir.iki gün sonra testi tekrarlayalım bakalım yükselicekmi ona göre sağlıklı karar verebilelim dedi.ya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben iki gün daha nasıl bekliyeceğim keşke o testi yapmamış olsaydım beklenti içine girmezdim o zaman
Beklemek çok zor ama Allah sabrını verio cnm benim.Gözünü açıp kapayana kadar geçer merak etme.Umarım herşey iyidir ve yolundadır.Sakın kötü bişey düşünme olurmu.
zamanı varmış demekki bebeğimmm allah isteyen herkese versin inş..
ama ben zaten hep dua ederim bu ay deselerki bi tercih yap dila mı sen mi kalacaksın yemin ederim sen derim canım 6 sene dile kolay ben 2,5 senede tükendiğimi hissediyorum bazen allah benden daha çok bekleyenlere benden önce versin inş. ama banada versin en kısa sürede.... 🙂
Chatlak canım iyiki burayı açmışsın canım benim iyiki !!!!belki kimselerle bu konuyu konuşamadığım için kasıyordum kendimi sonuç negatif bile olsa üzülmeyeceğim.o çift çizgiyi gördüm ya en azından tutunamasa da bir ilerleme var benim için çünkü bizim hiçbir sorunumuz yoktu ne eşimin ne benim ama bir neden bulamıyorlardı.ve bu güne kadar hiç çift çizgi görmemiştim testlerde en azından bu ay böyle bir gelişme var diyeceğim ve üzülmeyeceğim.