selamun hello sekerler nasilsiniz görüsmeyeli valla arka sayfalara bakmadim iii haberi olan vardir insallah yani yeni anne adaylarimiz olmustur insallah ve listenin tamami hamis olur insalllaaaah alllahim duy bu günahkar kullarini sana kaldirdigimiz ellerimizi bosa cevirme yarabbim sen büyüksün sen istemeden tas bilem yerinden kipirdamaz allahim bizleride sevindir yarabbimmm
selamun hello sekerler nasilsiniz görüsmeyeli valla arka sayfalara bakmadim iii haberi olan vardir insallah yani yeni anne adaylarimiz olmustur insallah ve listenin tamami hamis olur insalllaaaah alllahim duy bu günahkar kullarini sana kaldirdigimiz ellerimizi bosa cevirme yarabbim sen büyüksün sen istemeden tas bilem yerinden kipirdamaz allahim bizleride sevindir yarabbimmm
Canım kafana takma çünkü her ay yumurtlama olacak diye bir kaide yok, bence sen soğan haşla suyunu iç, yumurtaların kalitesini arttırıyormuş ve varsa kisti de yok ediyormuş. inşallah sonuçlarınla ilgili hayırlı haberler alırsın.
Çok sağol canım. evet 28 günde olmam lazım ve 28. gün aslında ayın 20 si oluyor ama ne bileyim. inşallah öyle olur canım da durur
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ nazem.............................11-12 Kasım bade88..............................13 Kasım chatlak..............................14 Kasım
Kizlar haberleri bekliyoruz!!!
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
Lalezar.............................17 Kasım mrs.m................................18-20 Kasım Dila2.................................18-20 Kasım Özzlemm............................22 Kasım Desen.................................23 Kasim pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım esmos................................28 kasim ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım yazgülü24...........................30 Kasım ranagül...............................10 Aralik asligokce.............................11 Aralik
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasim anne adayi superrrrrr)
inşallah canım ya bişey sormak istiyorum ben biraz sizleri tanısam olurmu çok merak ediyorum kaç yaşındasınız nekadarlık evlisiniz nerde yaşıtorsunuz🙂 biraz meraklıyımdır da🙂 ben 22 yaşındayım daha 2 aylık evliyim istanbulda oturuyorum maltepede🙂
hosbuldum sekerler ayy ne güzelll yaw darisi bizim basimiza insallah
ee sizlerde neler var bakemmm??
yazgülüm bidenem üzülme normalmis yani 1 ay yumurtlamaya biliyomusun skerciiim bi dahaki ay insallah hem sevinmen lazimki bi sorun cikmamis bebekte eli kulagindadir bidenem sennn hiiic o güzel canini SIKMA datluuummm benimm
msr m cim canimmm sende daha tam iilesememisin canoo dikkat et kendine coook cok ii bak yaw bak ki calismalar daha bi enerjik olsun dimi sekercikkk
hadi bakem sekeröer sira kimde acaba merak ediyom listeyi göremedim yaw gönderebilirmisiniz acaba benim icin merak ediyom acukkk
ikinizide canlarim benim allah hakimizda hayirlisini nasip etsin insallah cümlemizin
inşallah canım ya bişey sormak istiyorum ben biraz sizleri tanısam olurmu çok merak ediyorum kaç yaşındasınız nekadarlık evlisiniz nerde yaşıtorsunuz🙂 biraz meraklıyımdır da🙂 ben 22 yaşındayım daha 2 aylık evliyim istanbulda oturuyorum maltepede🙂
Merhaba canim.. tamam hemen tanitayim kendimi 🙂 Ben 1 senelik evliyim 24 yasindayim.. Hollandada yasiyorum aslen Afyonluyum.. 1 ay sonra Istanbuldayim insallah biraz tatil yapicaz..
🙂 ben 28 yaşındayım ve 15 aylık evliyim. yazdan beri bebek düşünüyoruz ama eylül-ekim ve kasım boyunca günleri kaçırmamaya çalıştık. olmadı kısmet tabi.
ee sizlerde neler var bakemmm?? yazgülüm bidenem üzülme normalmis yani 1 ay yumurtlamaya biliyomusun skerciiim bi dahaki ay insallah hem sevinmen lazimki bi sorun cikmamis bebekte eli kulagindadir bidenem sennn hiiic o güzel canini SIKMA datluuummm benimm
msr m cim canimmm sende daha tam iilesememisin canoo dikkat et kendine coook cok ii bak yaw bak ki calismalar daha bi enerjik olsun dimi sekercikkk
hadi bakem sekeröer sira kimde acaba merak ediyom listeyi göremedim yaw gönderebilirmisiniz acaba benim icin merak ediyom acukkk
ikinizide canlarim benim allah hakimizda hayirlisini nasip etsin insallah cümlemizin
Ya canim biliyorum her ay yumurtlama olmayabiliyormus ama olsun istiyom 🙁🙁 tavuk gibi gidaklayip gidaklayip yumurtlayamiyom hihi 🙂 Iste son bir testin sonucu gelecek daha canim umarim iyi cikar.. 5-10 dk icinde doktoru arayacagim insallah acarlar tlfonu yoksa baskina gidecegim 🙂
Eli kulagindadir insallah hepimizin bebislerinin..
ee sizlerde neler var bakemmm??
yazgülüm bidenem üzülme normalmis yani 1 ay yumurtlamaya biliyomusun skerciiim bi dahaki ay insallah hem sevinmen lazimki bi sorun cikmamis bebekte eli kulagindadir bidenem sennn hiiic o güzel canini SIKMA datluuummm benimm
evet yaaa iyileşemedim valla sesim hafif boru gibi 🙂 zaten çalışma olamaz bu ara sorun değil regl geliyor ya, iyileşeyim de yeter...sağol canım teşekkürler. amiiiinnn