Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

🙂 ben 28 yaşındayım ve 15 aylık evliyim. yazdan beri bebek düşünüyoruz ama eylül-ekim ve kasım boyunca günleri kaçırmamaya çalıştık. olmadı kısmet tabi.
doğum kontrolü olarak ne kullandın peki doktorlar diyo ya sen benden daha iyi bilirsin ama doğum kontrolü sırasında doğurganlık azalır.bıraktığın zaman vücut 3-4 ayda eski düzenini alırmış. bide bu sırada bol miktarda c vitamini tavsiye ediyorlarmış inşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz🙂

ben hiç korunmadım o yüzden bu anlamda sıkıntı yok, her şey normal ama olmadı bakalım hayırlısı vardır bir zamanı, olmadı derken aslında daha çok erken 🙂

amin inş.

ne desemki yazzgülüm bi denem hayat iste biliyon bazen cok yoruyo beni bende o dönemlerden birindeyim bi yandan bebek özlemi bi yandan ilevi sorunlar iste almis basini gidiyo ama bakalim kim güclü cikacak bu isten nasil siyrilirim onu düsünüyom amaaaan ama bi sekilde dvm edip gidiyo iste

dilanın randevusu kaçtaydı çok merak ediyorum walla inşallah hamiştir..biraz sevinelim dimi yani 🙂
Slm kızlaaarrrrr ben geldim dayanamadım gene.2 iş yapıyorum tekrar buraya dönüyorum ne olacak böyle işler yığılıyor.Chatlak,özlem,aslıgökçe,mrs.m canlarım teşekkürler ama hala beklemedeyim henüz tam kesin değil.dr.la görüştüm en son daha önceki sayfalara yazmıştım.benim adetim 2 gün sonra daha henüz gelmediği için dr. bekleyelim diyor.o yüzden bugün dr.a gitmeyeceğim.bu beklemek deli ediyor beni.stres mi yaptım psikolojik mi bilmem kasıklarımda ağrı var.

Kızlar lütfen ümitsiz olmayın iyi düşünün iyi olsun.bu ay adeti gelen arkadaşlar lütfen canınızı sıkmayın bu işin öbür ayı da var.

Eşim korundu yani ben hap olayına hiç girmedim riskli diye. biz 3-4 aydır bebek düşünüyoruz ve bu süreden beri korunmuyoruz. artık hayırlısı inşallah.
kızlar lütfen siz korunmayın mümkünse ben 2 yıl hapla korundum sonrasında çok bekledik bebişi ben hep ona yoruyorum çünkü örn.bir süre benim prolaktinim yüksek çıkıyordu.bu da doğumkontrol hapının yan etkisi mümkünse eşleriniz korunsun.