merhaba asligökce sende yenisin herhalde benim gibi insallah buradaki herkes en kisa sürede bebisini kucagina alir hayirlisiylainşallah cnm ya yok üzülme filan fazla kafaya takmakta yok yola devam🙂
ben adetim bittikten sonra basladim evet hergün 15 16 tane inciri yarim litre klorsuz su ya koyup 20 dakika kaynat ve ikiye ayir sabah aksam yemeklerden 15 dakika önce ic 21 gün devam et 21 günden sonra 7gün ara ver ve tekrardan 21 gün daha ic insallah faydasi olur canim
iyi akşamlar,
ben soğan kürü,incir kürü yok keçi boynuzu yani okadar çokşey denedimdi,yok hocalar,türbeler,ara ebeleri yani başvurmadığım yöntem,gitmediğim doktor kalmadı.ama kısmetten öte yol olmuyor.Rabbim vermeye muradı olunca verecek.
ben 3.5 yıllık evliyim,bu sürede yaptığım denediğim şeyleri anlatsam roman olur.aslında traji-komik hadiseler.şimdiki aklım olsa denemem.(yinede denenir yaa)
bu ortama girdim gireli bende çok rahatım.dünyada bu sıkıntıyı çeken yalnızca benmişim gibi düşünüyorsun ama bu ortamda yanıldığımı anladım.bunun için hepinize teşekkür ederim.
yazgülü canım bezelye yaptımm 🙂 yanına bir de çorba yapıcam ama eşimin gelmesine yakın sıcak olsun diye, başka birşey yapamam buna bile yoruldum hastalık geçmedi napayım.
Ay bayilirim bezelyeye.. Iyi fikir bende yapayim bari bugun.. Arpa sehriye corbasinida cok severim yanina onumu yapsam acaba.. Yada yogurt corbasinida severim 🙂
Tabi canim hasta hasta o kadar yaptigina sukur etsin 🙂 Yormasin benim arkadasimi hhihi:laugh:
tabi canim bizimki sadece bir ümit rabbim verirse olacakiyi akşamlar,
ben soğan kürü,incir kürü yok keçi boynuzu yani okadar çokşey denedimdi,yok hocalar,türbeler,ara ebeleri yani başvurmadığım yöntem,gitmediğim doktor kalmadı.ama kısmetten öte yol olmuyor.Rabbim vermeye muradı olunca verecek.
ben 3.5 yıllık evliyim,bu sürede yaptığım denediğim şeyleri anlatsam roman olur.aslında traji-komik hadiseler.şimdiki aklım olsa denemem.(yinede denenir yaa)
bu ortama girdim gireli bende çok rahatım.dünyada bu sıkıntıyı çeken yalnızca benmişim gibi düşünüyorsun ama bu ortamda yanıldığımı anladım.bunun için hepinize teşekkür ederim.
olur olur hangisini yaparsan yap. dimi amaaaaa bunu bulduklarına sevinsinler 🙂 şaka şaka sağolsun kocam beni bu açıdan hiç üzmez, önüne ne koysam yer. yapma birşey hastasın dedi ama içim rahat etmedi 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?