Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin askitomlar 🙂 Ya valla Dila hakli Chatlak bu gidisle biz chatliycaz sendeki sabira masallah masallah hihi 🙂

Ozzlemm

ne desemki yazzgülüm bi denem hayat iste biliyon bazen cok yoruyo beni bende o dönemlerden birindeyim bi yandan bebek özlemi bi yandan ilevi sorunlar iste almis basini gidiyo ama bakalim kim güclü cikacak bu isten nasil siyrilirim onu düsünüyom amaaaan ama bi sekilde dvm edip gidiyo iste

Canim benim hangimizin hayatinda olmuyor ki boyle inisli cikisli, mutlu mutsuz, umutlu umutsuz zamanlar.. Ben eminimki sende asacaksin hepsini.. Guclu bir insansin sen.. Hepimiz oyleyiz..

Bazi donemlerde insan ne yapmasi gerektigini, kiminle ne paylasmasi gerektigini karistiriyor.. Durgun oluyoruz bazen..Uzulme canim tamam mi? opuyorum seni tatlim

Günaydın yazgülü nassın canım?
yebjin günaydın canım ben de görmemiştim daha önce mesajını

Gunaydin canim ben iyiyim cok sukur.. Sen nasilsin? Nasil hissediyorsun bugun kendini? Dun tam isten ciktim doktorum aradi.. Benim testlere gore yumurtlama olmamisti ama doktorun yaptirdigi kan testine gore olmus kafam karisti biraz hic birsey anlamadim.. Galiba bu ayi kacirdik 🙁🙁

günaydın,
bendeki problem,ben safra kesesi ameliyatı oldum.safra kesem alındı.onun için herşeyi yiyip içemiyorum.soğan kürü çok ağır geldi ama soğanı doğrayıp üzerinede sumak katılarak yendiği zaman aynı etkiyi yapıyor.salatanın içinede doğranıp sumak katıldığı zaman yine aynı etkisi var.
yarın klomen bitiyor.cumartesi doktora gideceğim.bu ay aşılama yapacağını söylemişti.
dayımın tam 15 yıl çocuğu olmadı.15 yıldan sonra arka arkaya 2 tane oğlu oldu.onun için ümidi kaybetmemek lazım.

mehabalar hepinize bende yeni katıldımm ve klomeni kullnmaya daha başlamadım. adet günümübeklyorum.klomen hakkında ablamdan bilgidım komenin ürettiği firmada çalışıyor.

selammmm herkese merhabalar
nasılsınız arkadaşlar grüşmeyeli bu aralar pek giremedim anca moralimi düzelttimm🙁( beklemelerim boşa çıktı çünküüü🙁
umarım sizler iyisinizdir hayırlı haberler verenler bol olur inşlh...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Tüh tüh tüh gitti bir ay daha desene hay Allah yaaaaa neyse artık gelecek aya diyelim şu ateş yöntemini denedin mi hiç?Benim tedaviyle oldu ya zaten her gün yumurta büyüklüğü çatlatma iğnesi falan herşey dr. kontrolünde oldu ama sadece meraktan ölçtüm ateşimi yumurtlama dönemi boyunca hakikaten 36 dan 37 ye kadar çıkıyor ve 1 hafta kadar devam ediyor dr.la yumurtayı takip ettiğimizde de durum aynıydı yani ben denedim onayladım 😛iha:sen daha önce denedin mi hiç canım?