Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaz yazgülüm yazz bu ay çalışamlar tüm hızla devammm🙂 sadece iğne falan vurulmayacamm ... allahtan hayırlısı 🙂) YA TUTARSA dimi🙂)) hayırlı haberlerin artması dileğiyle...

Valla canim benim kendini nasil iyi ve rahat hissedeceksen oyle dene.. en dogrusu o zaten.. Herseyin hayirlisi tabikide.. amin amin bol bol hayirli haber aliriz insallah

kızlar benim adetlerim düzenliydi bu ilaçlardan sonra bir iki gün öne gelmeye başladı çatlatma iğnesinde olmam diye beklerken bir hafta önce hasta oldum:s kafam karıştı şimdi bu düznesizlik neden acabaa??

hmm canim ben pek bilmiyorum malesef bu ilaclarin yan etkilerini falan.. ama normalde adetin duzenli oluyorsa yumurtlama gunlerini iyi kotu biliyorsundur onlari takip et bir ayda oyle dene bakalim..

hmm anladim canim.. ben yurt disindayim burda klomen diye bir ilac var mi hic bilmiyorum aslinda.. Ama hamile kalan sayisi gercektende baya varmis yani.. Insallah o 85% icine burdaki kullanan tum arkadaslarda dahil olur..

hmm canim ben pek bilmiyorum malesef bu ilaclarin yan etkilerini falan.. ama normalde adetin duzenli oluyorsa yumurtlama gunlerini iyi kotu biliyorsundur onlari takip et bir ayda oyle dene bakalim..

ilaçlara başlamadan önce düzenliydi önce kistleri yok edelim tedavisi sonra yumurtaları bele şekeri dengele hapları onları içerken o iki ayda birkaç gün öne gelmişti geçen ay iğne vuruldum biliyosun çatlatma iğnesi kasımın 11-12 si gibi olacaktım bir iki gün öne gelerek ama 7 sinde oldum🙁 anlamadım gitti bu işi:s

yumurtaları takip ederek ilaçsız 7-8 ay denedim olmadı .🙁 3-4 aydırda doktor ve ilaçlarla deniyoruz yine sonuç yok🙁 hayır allahın dediği diyorumda bu erkene gelmeler birkaç günden bi haftaya çıkması şaşırttı beni

Gunaydin askitomlar 🙂 Ya valla Dila hakli Chatlak bu gidisle biz chatliycaz sendeki sabira masallah masallah hihi 🙂

CANLARIM BENİMMM .....
ben kendimi çok ii tabıyorum ne zaman listeye girsem kendi kendimi etkiliyorum ve gecikiyo bu yüzden yarın için kendime söz vermiştim gelmezse yapacaktım ama kendimi okadart ii tanımışım ki 🙂
buayda maaleseff ben geciktirmişim gelmeye başladı ve artık çok ii anlıyorum ilaçsız aşılamasız müdahalesiz olmayacak bu iş 🙁

Valla canim benim kendini nasil iyi ve rahat hissedeceksen oyle dene.. en dogrusu o zaten.. Herseyin hayirlisi tabikide.. amin amin bol bol hayirli haber aliriz insallah

hmm anladim canim.. ben yurt disindayim burda klomen diye bir ilac var mi hic bilmiyorum aslinda.. Ama hamile kalan sayisi gercektende baya varmis yani.. Insallah o 85% icine burdaki kullanan tum arkadaslarda dahil olur..
herkese allh sabir versin benim biraz da geçirmiş oldugum ameliyatlarla alakalı enfesiyon kapmıştım. ve her tahlillerim yapldı. ve çocuk olmamagib bir problem yok. dotorum bebegi çok istediğim için klomeni verdi valla herşey allahtan gelir. biz ne gerekiyorsa yapalıum. ama bu esnada sabırlı olalım. ve üzülmeyelm.

Anliyorum canim o zaman sen yine doktorunun tavsiyeleri dogrultusunda devam et bence.. En azindan belkide sana yardimci olur yumurtlama gunlerin konusunda falan.. Bende kararsizim tedaviye devam edip etmeme konusunda.. ilk sonuclar cok sukur iyi geldi.. Bir kac ay daha boyle deneyelim diyoruz.. Birde Istanbulda doktora gidecegim bakalim orda ne cikacak.. hayirlisi

Canım yaaaa gene mi geldi.bildiğim kadarıyla sen 2.5 yıldır uğraşıyorsun artık dr.a gitmenin zamanı gelmiş canım hazır hastalanmışsın da git istersen eğer ilaç başlıycaksan gününü kaçırma da bir ay daha bekleme ben hastalığımın 2-3. günü gitmek yerine 5.günü gidince 1 ay boşuna beklemiştim canım istersen görüş dr.la bir yol denersiniz tetkiklere başlar en azından