Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Askitom uzulme hepimiz ayni seyi istemeden yapiyoruz zaten.. Ayni bende kac ay gelmedi adetim gecikti ne zamanki test yaptim en gec 24 saat icinde saril saril akmaya basladi.. Sende istersen bi gorun doktora canim icin rahatlasin en azindan.. ne kadar erken tedavi yapilirsa o kadar iyi olur..

Tabiki canim hayirda Allahtan serde.. Biz elimizden geleni yapip takdiri Allaha birakmaliyiz.. Hem bak ne guzel sorunda yokmus insallah en kisa zamanda guzel bir haber alirsin canim..

Nazem canım birkaç gün erken gelmesi ilaçların yan etkileri olabilir ama bir hafta oldukça uzun bir süre bence dr.a sor bitanem o kadar erken de olmaması lazım bance ben de ne ilaçlarda ne iğnelerde böyle bir durum olmamıştı.diyeyim ki sana takma kafana ben de de olmuştu.ama olmadı bence dr.la bir görüş canım

Yebjin canım ben kullanmıştım klomeni ama olmadı canım.inşallah sen de bir işe yarar canım.bir de yan etkisi yok pek en güzel yanı o bence

Tabiki canim hayirda Allahtan serde.. Biz elimizden geleni yapip takdiri Allaha birakmaliyiz.. Hem bak ne guzel sorunda yokmus insallah en kisa zamanda guzel bir haber alirsin canim..
insallah canım dün gittim doktora ultrasona girdim bişeyok .aslında doktor ban klomeni vemeyecekti. normalde 1 yıl olması lazımmış. ama ben çk istediğim iiçin bana onu verdi. infertilite başlangıcı olabilir dedi. esimde de br problem yok. baklım ymurtlama günüm bu ayın 14 ile 19 arasında. çalışmalara devam inanırmısınız dün gece sırf bebek olsu die yaptık normalde öle lmuyodu.
bu arada benimarkadasımda çikolata kisti vardı.doktorlar cocuk olmazdediler. simdi 2 yaşıda bir kızı var🙂

bebişlerrrr ben dr a gittim 8 ay önce bende hiçbi problem çıkmadı gerekli testler yapıldı muayeneler falan birtek rahim filmi çekilmedi çünkü eşimde varikosel çıktı 🙁
çok küçük etkilemez dediler ama biz hiç bi etken kalmaması için 7 ay önce ameliyat yaptırdık dr 6 ay olmayabilir kendine gelmesi lasım spermlerin dedi ve beklemeye başladık 2 ay önce tekrar gittik ama bu kezde eşimde sperm sayısı çok düşük çıktı ve dr aşılama olmadan olmaz dedi...
bizde ortak karar aldık eşimle yılbaşına kadar deniyelim olmazsa aşılama yaptıralım dedik ondada tutma ihtimali çok düşük olduğu için çok da umudum yok açıkcası 🙁
durum bundan ibaret kızlar bende ne zaman kendimi kaptırsam regl atar ileri ondan bekledim test için ama bu ay kimseye sölememiştim neler hayal ettim nasıl mutluydum anlatamam şuana kadar ama hayırlısı ne diyelim umarım aşılamaya gerek kalmadan yılbaşına kadar kendiliğinden olur ama gittikçe tedaviye yöneliyorum UMUDUM AZALIYO çünkü.....

Kızlar durumum çok komik yine oturdum soru yazmaya ama size yazmaktan soru yazamıyorum.Şöyle bir soru da çıkabilir :
Aşağıdakilerden hangisi çatlatma iğnesidir?
A) Gonal-f
B) Ovitrelle
C) Klomen
D) Proginex
E) Crinone
Hadi bakalım doğru cevap verene bir öpücük😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:

Hayatım bebeği düşünerek ilişki de bulunursanız sittin sene beklersiniz bunu lütfen kafanızdan atın.Aşk bebeği yapın unutmayın siz birbiriniz için varsınız siz birbirinizi seviyorsunuz ve sadece onunla sevdiğiniz için birlikte oluyorsunuz.Hamile kalamamanın ilk şartı düşünmek.onu düşünmeyeceksiniz.

Arkadaşlar mrb nasılsınız?Benim yine yardımınıza ihtiyacım var.Bizde artk eşimle bebek istiyoruz.Bu ay ümitlenmiştik ama biliosunuz ki çıkmadı gerçi daha hala adet olmadım ama kan testlerinin de yanılma payı yok.Yalnız adet olmadıım için yumurtlama günümü nasıl hesaplıycam onu bilemiorum.O lekelenme zamanımı adet olarak mı saycam.Yardımcı olur musunuz bana