Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim bozma moralini bak ben ilaç tedavisinden sonra aşılamaya geçtim biliyorsun 6 yıldır bekliyoruz bizde Aşılama çok da zorlu bir işlem değil yani korkma hayatım.Boşver meleğin tedaviyle gelecekse gelsin yeterki gelsin canım.başla sen de bir ucundan

Ya bazen oyle oluyor insanda yani sirf o gunlere denk geldigi icin iliski oluyor ama ne yapalim 🙂

evet bak arkadasin bize en guzel ornek.. Rabbim istedikten sonra hersey olur..

dediğin doğru ben bi doktoru arıyayım hele ne diyecekk ...gerçi adetin geçikince gelcen deyip umutlandırmıştı uyuz ama🙂) sorayım baklaım
dilacaım senin sorunada cevabım B şıkkı diye biliyorum bana ondan vurmuşlardı...

Badecim aslında sorunun cevabını bilmiyorum ama sadece yorum yürüterek cevap verebilirim eğer 10 güne kadar adet olmazsan lekelenmenden sayarsın ama baktın ciddi ciddi kanaman geldi onu baz alırsın bence

Doğru cevap:B şıkkı verdiğin cevap doğru canım görüyorsun bir saatten sonra kırmaya başlıyorum.Allah'ım ben yarına kadar nasıl bekleyeceğim yaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

Ay canim benim anliyorum seni cok iyi.. en dogru karari yine esinle vereceksiniz canim ne zaman kafaniz tam olarak rahat ve kendinizi hazir hissederseniz asilamaya gecin..

Birde canim esine harnup pekmezi ve dut pekmezi yedir.. Burda bi arkadas yazmisti cok iyi geldigini ve sperm kalitesini yukselttigini.. Denemekte fayda var bence..

saoll cnm inş en kısa sürede adet olurum.Ama eğer o lekelenmeyi baz alırsam bu hafta yumurtlama günlerime denk gelio yani bu ay herhalde bişey olmaz🙁

yokk birtanem ama dünsadece öle olduuu bu demek değil ki biz ask bebeği yapacagızzz:laugh:

hani öpücüğüm yaaaa🙂)))