Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar acaba sorun benim kocişte olabilirmi sigara alkol yok ama bu spermelerin sayısını merak ettim gerçi doktor bir çocuk birde düşük lduğu içinmidir nedir hiç eşimle ilgili bişey yapmadı sendede sorun yok ilaçlarla yardımcı oalcaz dedi e haniiiiii🙂)) eşimdemi sorun var acabaa🙂) paranoyak oldum iyimii:d

Ay Dila dur tirlatma 🙂 Yarin dedigin ne ki canim benim aksam gozunu yumarsin sabah acarsin yarin olmus olur 🙂 Ben daha neyi bekledigimi bile bilmiyom hehe oyle daha kotu 🙂

yokk birtanem ama dünsadece öle olduuu bu demek değil ki biz ask bebeği yapacagızzz:laugh:
Arkadaşlar size çok özel bir durumumdan bahsedeyim bakın bu size umutsuz olmamanız için bir örnek Rabbim ol değince.................
Biliyorsunuz biz 6 yıl uğraştık takip et bak gün say ilaç,aşılama derken 6 yıl geçti.!5 gün önce tam çatlatma iğnesi yapıldıktan 36 saat sonra aşılama yapıldı ve dr. iki gün arayla ilişkiye devam edin ki şansınız artsın demişti.Ama ne var ki benim eşim ertesi gün yine seyehate gitti işi gereği ben de ne yapayım ellerim böğrümde kaldım.Yani yumurtlama dönemimde sadece bir kez olmuş oldu.Ve şimdi durumumu biliyorsunuz hala tam olarak kesinleşmese bile galiba hamileyim yani o bir kerede utumuş olacak eğer hamileysem ama şu var ben bu ay kafamdan çıkarmıştım bebek işii biz beraber olamayınca rahattım yani.

benim komşum 5 yıl çocugu olmamış doktor olmaz demiş. ve iki tane çocugu var .yüce rabbim veriyorr.