Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sagol canim bizimle paylastigin icin.. Demekki hesaplar kitaplar yapmadan daha iyi oluyor..

Bu arada kizlar cok fazla yazamiyorum bu ara kusuruma bakmayin doncem ben size 🙂

İnşallah canım benim biliyorsunuz dün b-hcg değerim 51 çokmıştı dr.sonuç pozitif ama iki gün sonra bir daha bakacağız o zaman emin olacağız dedi.yarın belli olacak yani durumum.
slm canim hatirliyosan benim degerim gecen hafta dr telefonla 23 kusur demisti ve bugun dekrar kan vermeye gittim gecenki degerimide gordum 25 imis ama bi puroplem var bende dun aksamdan beri lekelenme oluyor yine bugun dr ye gittim gecenki degerin limitte dedi pozitif ama limitte tam eger simdi yukseldiyse degerim bu lekelenme ney su anda 4hafta 5 gunluk hamileyim idrar testinde de yukselmis degerim kanda ne olucak bilmiyorum ama kafamida bu lekelenme karistiriryor dun aksam lekelenme olunca bu sabahta atesimi olctum 36.2 cikti regl derecemdeki gibi ama bebegimde 4 hafta 5 gunluk kizlar benim halim ney yardim edin butun bunlar ne demek bende bekliyorum yarini 4 gozle

kizlar bebegim dusuyormu anlamadim dr yarini bekleyelim dedi sizce neden olabilir bu lekelenme.
Hazalcım dur endişelenme benim durumumdan haberdar mısın bilmiyorum dün ben de kendi durumumu araştırdım biraz internetten o arada öğrendim bebek rahim duvarına yapışmak istermiş bu dönemde ve rahim duvarını kazırken bu tür lekelenmeler olurmuş bu normalmiş.belki senin mercimeğin de tutunmak için kendine yer açıyordur.🙂

hazalcım hemen telaşlanma aklınada kötü şeyler getirme arkadaşında dediği gibi yerleşme kanaması diyolarmış buna tıp dilinde bende çok araştırdım benimde adetim 15 gün geçti hamileyim diye düşünürken ama teset negatif çıktı pazar günü regl oldum ama böyle bişey ilk defa başıma geldi neyse hayırlısı canım ağır kaldırma sakın ii bak kendine allaha emanet ol