Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı


kizlar bebegim dusuyormu anlamadim dr yarini bekleyelim dedi sizce neden olabilir bu lekelenme.

dur canım panik yapma yerleşirken oluyormuş bizim bi tanıdığında oldu lekelenme
ama devam ederse düşük olabilir demiş ve istirahat vermiş kendini fazla yorma üzülme
bişii olmayacak tutuncak bebişin sımsıkı sana inş....
 
hazalcım benim arkadasımda hamile yeni.ondada lekelenme oldu korktu dr a gitti telaş etme önmeli bişi diil demiş onada ama kendini zorlama demiş
 
canim gecmis sayfalari okuyamadim ama bugun bi yazini gordum degerin 51 imis benim degerimde gecen hafta 25 imis bugun dr de gordum ama bana 23 kusur demislerdi telefonla bu gun yine kan verdim sonuc yarin belli olucak ben gecen hafta idrar testi yapmistim ve ikinci cizgi silik cikmisti ve cuma gunu idrar testini tekrarladim ikinci cizgi net cikmisti bence kandada az cok yukselmistir degerim bebegimde su anda 4 hafta 5 gunluk ama dun aksamki lekelenme neden oldu diye cok korkuyorum cok uzuluyorum peki bebek kac haftalikken tutunurmus canim bilgin varmi bu konuda dusuk yapiyorum diye cok korkuyor of of.
 
canim ya bilmiyorum ama cok korkuyorum 7 ayda bulmustum bebegimi allahim korusun kizlar dua edin lutfen ben hatirliyorsaniz gecen haftada cok az bi lekelenme olmustu ustune gormusum ama bide bu hafta boyle lekelenme olunca ben anlamadim bu durumu.